Túlélő növények enzimjeivel

2023. 01. 12., 1:28pm
Megérkezett Magyarországra a sztárok kedvenc kozmetikai márkája

 

Néhány napja exkluzív rendezvényen mutatkozott be hivatalosan hazánkban Hollywood egyik legismertebb professzionális kozmetikai márkája, az iS Clinical. A számos hazai híresség részvételével rendezett eseményen elsősorban a kozmetikai szakmával kívánták megismertetni a termékeket, mivel a prémiumkategóriás készítményekhez a világ bármely részén kizárólag a szalonokban lehet hozzáférni.

A 2002 óta mára a világ 78 országában jelenlévő iS Clinical termékeket sok helyen már nem kell bemutatni a közönségnek, annyira ismert. A-listás sztárok adták hozzá a nevüket, mint Victoria Beckham, Jessica Alba, Selena Gomez vagy Hailey Bieber. Ők rendszeresen és elhivatottan használják ezeket az amerikai bőrterápiás készítményeket ‒ ismertette a márkát Ambrus Tilla, a terméket Magyarországra hozó Bmed Pro képviselője.

A nemzetközi szakértők által megalkotott, professzionális készítmények hatóanyagait extrém körülmények között is megélni képes, azokhoz alkalmazkodott, „túlélő” növények speciális enzimjeiből nyerik. Az ún. Extremozyme technológia jelentősen lassítja a sejtek öregedését, és védi azokat a károsodások ellen. A márkát így férfiak és nők is használják, méghozzá kortól függetlenül. A gyártó nem is életkor, hanem bőrproblémák szerint csoportosítja a készítményeit.

További sajátossága az új bőrterápiás szereknek, hogy egyetlen termék több pozitív hatást is kivált. Nem hetek vagy hónapok után, hanem akár néhány órán belül látható változást hozva, a hosszú távú hatások és védelem mellett. Emiatt ismert bőrgyógyászok, plasztikai sebészek, nívós kozmetikai szalonok és sminkesek alkalmazzák és ajánlják világszerte.

Az iS Clinical készítményeket természetesen nem tesztelik állatokon, illetve „mindenmentesek”, hipoallergének egyben. Rendszeresen használják a szereket például a kemoterápia során megváltozott bőr revitalizálására, védelmére. Ennek érdekében a gyártó a nemzetközi Cancer Care Programhoz is csatlakozott.

A - lényegében - bármilyen ismert bőrterápiás kihívásra megoldást nyújtó szerek az USA-ban készülnek. Minőségüket és biztonságosságukat többek közt az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának (FDA) GMP-tanúsítványa igazolja.