Trendi belépő a fesztiválok világába

2023. 29. 07., 11:43pm
Végre elérkezett a különleges összeállítások ideje, ahol megmutathatod az egyéniséged

 

Bátran villantsd meg egyedi stílusod a CCC segítségével! Húzz fel egy olyan csizmát vagy sportcipőt, melyben garantáltan bezsebeled az elismerő pillantásokat, bármelyik fesztiválon!

Divatos kalandra invitálunk a divat és zene világába. A Jenny Fairy márka kínálatában már elérhető a kifejezetten a nyári fesztiválokra dedikált kollekció. A divatikonok stílusát könnyedén megidézheted a kapszulakollekció termékeivel. A legütősebb modellek kerültek válogatásra a fesztiválok szerelmeseinek! A csizmákat és a táskákat a rock zene és a motoros hangulat inspirálta.

Ebben a szezonban a jellegzetes és látványos elemekre összpontosítunk: a fesztiválokra cowboy és motoros csizmák ajánlottak strapabíró talppal, amikben nyugodt szívvel táncolhatod át az egész fesztivált.

Néhány modellt fém szegecsek és csattok díszítenek, így ha egy extravagáns szettben gondolkodsz, a legjobb helyen jársz. Természetesen a gumicsizmák sem maradnak ki a felsorolásból, hiszen sosem tudhatod, mikor lesz szükséged rájuk!

A fesztiválok lendületes hangulatában természetesen a sportcipőknek is kiemelt hely jut. A magas platform talppal rendelkező modellek az idei nyár nagy slágerei. Mutatjuk, mit válassz, ha az egyik napon a sportos vonalat szeretnéd erősíteni. A CCC-ben olyan darabokat is találsz, ahol a praktikum, a kényelem és a stílus kéz a kézben jár.

A fesztiválszezon határozottan teret ad a színes és modellek viselésére is, hiszen mikor öltözködj lendületesen, vidáman és bohókásan, ha nem a nyáron, egy erre tökéletesen adott környezetben. A sportos megjelenést itt is bevetheted?!

A tökéletes fesztivál outfit elengedhetetlen kelléke a táska. A CCC hatalmas kínálattal rendelkezik, így garantáltan van miből válogatni. Ha azt szeretnéd, hogy a kezed szabad legyen a koncertek alatt, akkor a legjobb barátod egy övtáska lesz! Ezt a táskatípust hordhatod a derekadon vagy átlósan a mellkasodon, így biztosan nem fog zavarni táncolás és ugrálás közben. Ha igazán ki szeretnél tűnni a tömegből, válassz láncos és szegecses modelleket élénk színekben!

A válltáskák szintén telitalálatnak számítanak a fesztiválos kiegészítőknél. A Jenny Fairy Festival kapszulakollekcióban olyan bőrből készült, fesztiváldivatot tükröző, 2000-es évek divatját hangsúlyozó táskákkal találkozhatsz, amelyekkel biztosan ki fogsz tűnni a tömegből! Tökéletesen kombinálhatóak a rockos és motoros stílusú csizmákkal, de a sportcipőkkel is ütős párost alkotnak.

Az elegánsabb vonalat részesíted előnyben? Akkor a borítéktáska lesz a tökéletes választás! Ugyan nem olyan tágas, mint egy válltáska, de a lényeges dolgok, például telefon, pénztárca, zsebkendő és egy rúzs tökéletesen elfér benne. Ezt a táskatípust kézben tudod hordani, de a legtöbb modellhez tartozik már egy vékony lánc is, amelynek köszönhetően a válladon is jól elfér. Ez a kiegészítő garantáltan feldobja megjelenésedet, főleg, például neon színekkel.

Eljött hát az idő, hogy átadd magad az utánozhatatlan fesztiválhangulatnak! A fesztivál kollekció termékeit keresd a Westend, a Mammut, a Duna Plaza, az Aréna és az Árkád CCC üzletekben egész augusztusban. Stílusos ragyogást és felhőtlen szórakozást kíván a CCC!

További inspirációért látogass el a CCC.hu oldalára!

CCC.hu

@cccshoesbags

#cccshoesbags

CCC Instagram

CCC Tiktok