Trendi a színes cipő

2018. 06. 03., 10:21pm
Már az üzletekben a 2018-as tavaszi/nyári kollekció, hogy ismét valóra váltsa a különleges cipők és táskák rajongóinak álmát!

Már az üzletekben a 2018-as tavaszi/nyári kollekció, hogy ismét valóra váltsa a különleges cipők és táskák rajongóinak álmát!

Nőknek…

A kortárs művészet jellemzői, egy kis pop art hatás és a ’70-es évek kedvenc motívumai is visszaköszönnek a közelgő szezonban!

A trópusok mintáival díszített darabok és a modern monokróm kiegészítők egyaránt helyet kaptak az új kollekcióban. Tehát ismét minden stílus képviselője megtalálhatja saját elképzelt cipőjét!

Cobra, Parrot, Full Color, Secret Garden – csak néhány sokat sejtető elnevezés az új kedvenc modellekből.

A Kazar ismét mesterien keveri a trendeket és stílusokat, képviselve azt az energikus, izgalmas és modern vonalat, amitől különleges és újszerű minden szezonban!

A tavasz sláger színei, a pasztell lila és az égszínkék mellett ezúttal a tervezők bátrabban nyúltak az erős és vibráló színekhez. Ezekből tökéletes monokróm modellek születtek; amikben egyébként bővelkedni fog ez a szezon, szinte minden színárnyalatban!

A pop art stílusjegyei erőteljesen inspirálták a kollekciót, ugyanis számos modellen megjelennek egzotikus printelt motívumok. A táskákat hímzés dobja fel, a cipők sarkán pedig még egy-egy papagáj is feltűnik megidézve a trópusokat a városi dzsungelben!

Minden termékcsaládon belül születettek elegáns, illetve sportosabb darabok. A szuper nőies platform cipők és szandálok mellett balerinák, papucscipők és tornacipők is helyet kaptak a polcokon.

Már az elmúlt szezonban is slágertermék volt a mules, vagyis a saroknál nyitott, lapos cipő, és ez idén tavasszal sem lesz másként. Nyugodtan hívhatjuk akár a szezon kedvenc cipőjének is!

Emellett pedig a vastagabb sarkú, különösen kényelmes darabok is reneszánszukat élik. A változás annyi, hogy ezúttal futurisztikus verzióban térnek vissza, magasfényű bőrből készítve, elképesztően vagány lila, zöld és kék színben!

A kollekció természetesen idén is egymással tökéletesen kombinálható kiegészítőkkel érkezik, akár egy övet, akár egy táskát passzítanánk a választott cipőhöz.

 …és férfiaknak

A férfi kollekciót tekintve a kék szín dominál, egy kissé koptatott stílusban, mivel ezeket a modelleket főként egy vidéki elvonulás vagy egy vízparti lazítás kiegészítőjeként álmodták meg a tervezők.

A városi mindennapokra tervezett kényelmes darabok világosbarna, khaki és fekete színben lesznek kaphatóak.

Az idei szezon is szolgál néhány elmaradhatatlan extravagáns darabbal! A „The Urban Vibes” vonal különlegessége a „kaméleon-szerű” megjelenés, ugyanis a cipőkön használt anyag attól függően változtatja a színét, amilyen szögben éppen ráesik a fény.

A sportos eleganciát képviselő fekete edzőcipők, slip-ok és teniszcipők mellett, a nyár must-have darabjai, a bőr mokaszinok is bekerültek a kollekcióba. Akár olyan feltűnő színekben is elérhetők lesznek, mint a narancssárga, a piros és a türkiz.

Akik pedig kimondottan a nyaralásra keresnek minőségi és stílusos kiegészítőket, azok válogathatnak szandálok, espadrillek és flip-flopok között a Kazar üzletekben.

Napszemüvegek és órák: Kazar