Trendi a sportosság

2019. 20. 03., 12:45am
Tavasszal könnyebb elkezdeni a sportolást! Még nem késő, hogy foglalkozzunk alakunkkal! Nézd meg a legdivatosabb sportruhákat és kiegészítőket az Answear.hu webáruházban, hogy nagyobb lendületet kapj!

Tavasszal könnyebb elkezdeni a sportolást! És még nem késő, hogy foglalkozzunk az alakunkkal! Nézd meg a legdivatosabb sportruhákat és kiegészítőket az Answear.hu webáruházban, hogy nagyobb lendületet kapj a konditeremhez!

Felébredünk a téli álmunkból és elkezdünk többet mozogni, mert - ugye lassan - itt a bikini szezon. Mielőtt rászánjuk magunkat, hogy elindulunk a konditerembe, uszodába vagy a szabadba, pontos gardróbfelmérést kell végeznünk sportfelszerelésünk terén.

Könnyebb úgy edzeni, ha egy kellemes viseletű és - akár alakformáló - ruhában lehetünk. A sportruházatnak és cipőknek nem csak kényelmesnek kell lennie – sokkal jobb érzés egy divatos pólóban mozogni.

Mit hordanak manapság a sport világában? Nézzük meg!

Kezdjük a logóval

A logo-mánia uralja a kifutókat, ám az utcai ruházatban is megtalálható, és a sportruházatból sem hiányozhat. Végül is egy tisztán kivehető márkajelzés tökéletes passzol az egyszerű, minimalista stílushoz. Nézd csak meg, milyen jól néz ki egy egyszínű leggingsen, pulcsin vagy pólón. Vegyél fel valamilyen intenzív színt, mondjuk kobaltot vagy vöröset, azonnal a terem középpontjába kerülsz.

Flower power

Mi van akkor, ha a logó nem érdekel, de mégis ki szeretnél tűnni az edzésen? Válaszd a virágosat! Elég extravagáns elképzelés, kicsit szokatlan is, de - mindenekelőtt - nagyon divatos kombináció. A virágos printek idén újult erővel támadnak. Pólók, rövidnadrágok, pulcsik és leggingsek virágos vagy trópusi mintákkal még jobban ösztönöznek egy kis fizikai aktivitásra. Végezetül, a tavaszi mintás póló még jobban inspirál, hogy a szabadban mozogj.

Sporttáskák

Az edzéshez be is kell pakolni. Ha már az általános sporttáskák nem vonzanak, próbáld ki a szezon legmenőbb modelljeit! A virágmintás táskák, amik feldobják a casual megjelenés szürkeségét, vagy a futurisztikus henger alakú darabok most nagyon mennek a trend-setterek köreiben. Inkább a hátizsákot részesíted előnyben? Válassz élénk színű, tartós, enyhén csillogó darabot.

Cipők az éremért

A legdivatosabb sportcipők a kifutókon látott cipőkre hasonlítanak. Masszív talp, neon színek, ’80-as ’90-es éveket idéző trendek most a menők. A másik nagy trend az upper sock, aminek köszönhetően a cipő tökéletes illeszkedik a lábhoz, ráadásul ez nem csak szuper kényelmes, hanem nagyon divatos is.

Szöveg, képek: Answear.hu