Trend és minőség: Kazar

2018. 30. 06., 1:30pm
A márka trendet teremtett. Több, mint 20 éves múltra tekint vissza, és dinamikusan fejlődik a nemzetközi piacon.

A márka trendet teremtett. Több, mint 20 éves múltra tekint vissza, és dinamikusan fejlődik a nemzetközi piacon. Az Aréna Mall földszintjén nyitott bolt a harmadik a fővárosi üzletek sorában.
A minden szezonban megjelenő cipő-, táska- és övkollekció avantgárd stílust, eredetiséget és minőség iránti feltétlen odaadást ötvöz. A dizájn, a precíz kivitelezés a legapróbb részletekig megvalósul. A kollekciók a modern városi nők és férfiak életstílusának, igényeinek felelnek meg. Határozott, nem mindennapi stílust, egyedi önkifejezést tesz lehetővé.

A Kazar lengyel prémium cipőmárka, termékeit a természet és a művészet ihlette. Egzotikus kígyóbőrtől kezdve színes hímzett papagájokig rengeteg különleges motívumot alkalmaz. Hozzá – természetesen – táskákat, kiegészítőket ugyanazzal a dizájnnal.

Azonban a 2018 tavasz/nyár kollekcióban a hölgyek minimalista monokróm cipőket is találnak a szezon legújabb színeiben: égkék, lila, fehér vagy a megunhatatlan piros, valamint a nyár slágere – fémes bőr színben.

Idén gondoltak a tervezők a menyasszonyokra is: kifejezetten esküvői kollekció készült, a cipőkhöz illő kis táskákkal együtt.

A férfiakról sem feledkeztek el. Számukra is készültek különlegességek. Az elegáns modellek mellett színváltó elemeket, élénk színű klasszikus mokaszint és modern szöveteket alkalmaztak az új kollekciónál.

A márka exkluzív parfümökkel és órákkal bővítette az évek során kínálatát

Az üzletnyitót celebek és hírességek jelenléte színesítette. Lakatos Márk stylist szóban méltatta és mutatta be a shop kínálatát, míg Csonka András tevőlegesen vett részt a mini akcióban,

Ismert énekesek, művészek, műsorvezetők sem hagyták ki, hogy megtekintsék az új üzletet, és vásároljanak az új modelekből.

A Kazar Európában több mint 60 bemutatóteremmel rendelkezik, azonban a választékot meg lehet találni a weboldalon: www.kazar.com webshop.