Tökéletesen ápoló színek egész hétre

2018. 18. 12., 8:00pm
Az egész hétre szóló körömlakk mindig, de különösen a mostani időszakban nagyon aktuális.

Az egész hétre szóló körömlakk mindig, de különösen a mostani időszakban nagyon aktuális. Forradalmian új, hét napig tart lepattogás nélkül tökéletesen tartó körömlakk a CND Vinylux , amelyet világszerte használnak professzionális körmösök, és otthoni felhasználók egyaránt 2013 óta.

Ismételt megújulás

Az új formula egyedülálló ápoló összetevőket tartalmaz. A könnyed szerkezetű és légáteresztő bevonat olyan fényes, mint a zselé, mégis könnyen és gyorsan eltávolítható.

Innovatív

A szabadalmaztatott CND Vinylux formula számos technológia kombinációja. Ez teszi a terméket igazán egyedivé. A továbbfejlesztett légáteresztő keratin, E vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A ProLight technológia pedig  növveli a körömlakk tartósságát természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, mert 8 és fél perc alatt a levegőn tökéletesen megköt.

Hosszan tartó

Ez az első professzionális hosszan tartó körömlakk, amelynek zselés fénye van, mégis gyorsan és könnyen eltávolítható, akár egy hagyományos körömlakk. Gyönyörű, lepattogásmentes viselet, amely hét napig tart.

Hatékony

Az új formulának köszönhetően az idő előre haladtával sem sűrűsödik, sőt, alaplakk használatára sincs szükség, ezért gyorsabb a lakkozás.

Egyedi ápoló összetétel

A CND Vinylux más, mint a többi… Ápolja a körmöt!

A három új, ápoló összetevő a légáteresztő bevonat mikropórusain keresztül eljut egészen a körömlemezig, így ápolja és kényezteti a körmöket.

Gyönyörű körmök két egyszerű lépésben

A heti körömlakk rendszer két lépcsőből, egy színes- és egy fedőlakkból áll, amelyeket a tökéletes eredmény eléréséhez együtt kell használni.

  • színes lakk: öntapadó alap és színes lakk egyben
  • fedőlakk: speciális formula, nem sárgul; a ProLight technológia növeli a tartósságot természetes fény hatására; nincs szükség UV-LED fényre

A tartósság kulcsa három lépésben

Előkészítés: a természetes köröm megtisztítása a Scrubfresh körömfelület tisztítóval

Szín: heti körömlakk- két vékony réteget felvinni a színes lakkból

Védelem: fedőlakk – egy vékony réteg a fedőlakkból

Ezek után élvezd akár hét napig!

Új formatervezésű ecset - jobb minőség, nagyobb precizitás, pontosabb fedés

Ergonomikus, lekerekített ecset a tökéletes fedéshez

Egyszerűben bevonja a körömlemezt

Sima és könnyű anyagfelvitel

Magas minőségű, olasz formatervezés

Színek választéka

Válassz a több mint száz kiváló minőségű CND Vinylux árnyalatból!