Tökéletes Valentin napi meglepetés

2023. 07. 02., 5:33pm
Tapasztald a vonzalom és csábítás erejét úgy, mint még soha! A BOSS The Scent illatok intenzív újraértelmezése rabul ejtik az érzékeket

 

A BOSS bemutatja az új BOSS The Scent Magnetic illatpárt..

MAGÁVAL RAGADÓERŐ

A BOSS márka új korszaka négy szóval jellemezhető: Légy a saját főnököd. Ez a bátor mantra szimbolizálja a márka megújulását és újrafelfedezésé. Továbbra is világszerte inspirálja az embereket, hogy bízzanak megérzéseikben, vegyék át az irányítást saját sorsuk felett és legyenek önmaguk vezetői minden helyzetben.

Mindenki lehet irányító, különösen a csábítás játékában, amihez egyértelműen a magabiztosság a kulcs. Most két izgalmas, új illat zárja magába a magabiztosságot, az eleganciát és vonzalmat, amely minden BOSS rajongó sajátja és olyan csábításnak teszi ki az érzékeket, mint még soha.

A VÁGY ÚJ MAGASLATAI…

Az új BOSS The Scent Magnetic egy mélyebb, intenzívebb interpretációját kínálja a már jól ismert BOSS The Scent illatoknak.

A két ámbrás kompozíció - férfiaknak és nőknek - új, erősen vonzó intenzitással csábít, az összetevők ellenállhatatlan fúziójának köszönhetően.

Az új kampányban is a BOSS The Scent arcai tűnnek fel, azaz a hollywoodi színészek, Jacob Elordi és Laura Harrier. Látva elsöprő vonzalmukat, lehetetlen ellenállni. Két egyformán magabiztos és sikeres személy párosítása erőteljes kettősséget hoz létre, amely tökéletesen tükrözi az egyes illatokban rejlő felfokozott kontrasztokat.

A BOSS The Scent Magnetic egy meghívó, hogy megtapasztald a vonzalom és csábítás erejét úgy, mint még soha, ahogyan az eredeti BOSS The Scent illatok intenzív újraértelmezése rabul ejti az érzékeket.

…LEHETETLEN ELLENÁLLNI

Jacob Elordi

A BOSS The Scent Magnetic for Him felfedi a tökéletes feketevanília kivonat és a vibráló búzakorpa-abszolút ellenállhatatlan fúzióját.

A maninka gyümölcs - a BOSS exkluzív összetevője - stimuláló aromái felerősítik a fejjegyet, hogy az illat azonnal erőteljes energiát adjon. Az illat szívében található élénk búzakorpa-abszolút megbabonázza az érzékeket, amelyek ellenállhatatlanul vonzódnak a kitűnő fekete vanília kivonat alapjegyhez, új magasságokba emelve a BOSS The Scent Magnetic for Him mágneses erejét.

Delphine Lebeau alkotta meg a BOSS The Scent Magnetic for Him illatot, amely egy csábító, ámbrás, gyümölcsös, bőrös illat.

Ez az Eau de Parfum egy kerek, mélyfeketére színezett üvegben jelenik meg, amelyet arany kalitka fog körül.

Laura Harrier

A BOSS The Scent Magnetic for Herközelebb hozza egymáshoz a tiszta, fehér pézsma és a fekete, textúrált osmanthusvirág ellenállhatatlan kontrasztját.

Az osmanthuscsábító fejjegyei felerősödtek, hogy azonnali erőteljes érzékiséget kölcsönözzenek az illatnak. A szívjegyben lévő bársonyos ambrette magok hipnotizálják az érzékeket, amelyek ellenállhatatlanul vonzódnak a tiszta fehér pézsma alapjegyhez.

A BOSS The Scent Magneticfor Her - intenzíven csábító, ámbrás-pézsmás - illatát Louise Turner parfümőr alkotta meg. Az Eau de Parfum-öt egy gyémánt alakú, sötétlilában tündöklő üveg öleli, amelyet egy aranyozott, kimunkált kupak koronáz, a feltűnő benyomás biztosítása érdekében.

Facebook: www.facebook.com/hugoboss

Instagram: www.instagram.com/boss

Pinterest: www.pinterest.com/hugoboss

YouTube: www.youtube.com/hugobosstv

Elérhető: 2023. februártól

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, a kiemelt magán parfümériákban és a www.lovebrands.hu oldalon

Hazai forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.