Tök jó nap a Várkert Bazárban

2022. 29. 10., 11:22am
Interaktív játszóház és kézműves foglalkozás kicsiknek és nagyoknak az ősz kiemelt sztárjával, a sütőtökkel a főszerepben

 

by Szendi Horváth Éva

A Várkert Bazár október 30-i családi kavalkádján arcfestők, komédiások és sok-sok érdekesség vár mindenkit.

Aktivitások:

Tökkelütött útvesztő
Különleges játékpálya, ahol a játékosoknak át kell kelniük az izgalmas akadályokon. Egyszerre többen tartózkodhatnak fenn a pályákon, s a feladat a nagyméretű tökök átjuttatása a túloldalra vicces feladatokkal fűszerezve.

Tökkilökő
A játékos feladatban két párhuzamos pályán indulhat a híres nevezetes tökkilökő. A játékosoknak hihetetlen nyugalommal és precizitással kell eldobni a célzóeszközt ahhoz, hogy a kis színes tökök mind lekerüljenek az asztalról, akár egymást lecsúsztatva, akár egyenként.

Tök Ki mit tud térkép
A különleges térképdarab segítségével felfedezhetjük a tökök izgalmas történetét. A különleges instrukciókat követve meg kell találnunk az elrejtett jelzéseket, fejtörőket, elkerülnünk a csapdákat, s visszatérnünk a kiindulási helyre. Kincskereső térképjáték mindenről, ami tök.

Tökös teke
A nagyméretű tekepályán tökgolyókkal kell a bábukat eltalálni sorrendben, de a feladat nem egyszerű, mert hosszú az út a célig.

Kézműves foglalkozások:

Kavicstökök készítése    
Halloweeni illatosítók
Papírlampionok, töklámpások
Magképek az ünnep jegyében

Őszi családi program a Várkert Bazárban:

október 30., vasárnap, 10:00 – Rendezvényterem

További információ: https://varkertbazar.hu/esemenyek/tok-jo-nap