Több nőt a vezetésbe: Legyen Divat a Női Vezető!

2022. 18. 03., 12:33pm
A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők szerepére. Ezért 2022. március 8-án, immáron második alkalommal hirdette meg az InStyle-al közösen a “Legyen Divat a Női Vezető!” kampányát.

 

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampánya

A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők szerepére. Ezért 2022. március 8-án, immáron második alkalommal hirdette meg az InStyle-al közösen a “Legyen Divat a Női Vezető!” kampányát. 

A program megálmodói a két év alatt bemutatott, összesen 80 hiteles női vezető szakmai sikerein keresztül kívánnak pozitív, követendő példát mutatni. Példaképet állítani a fiatalabb generáció tagjai számára, akik most tervezik, építik karrierútjukat.

A Menedzserszövetség vezetősége ezzel a kampányával szeretné kifejezni kiállását amellett, hogy több női vezetőre van szükség Magyarországon. A 2021 évi kampány hatására a Menedzserszövetség női vezetőinek száma egy év alatt háromszorosára nőtt, 40 főről 120 főre emelkedett.

A „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány keretében 2022 tavaszán a Menedzserszövetség 43 új női felsővezetőjével ismerkedhetnek meg az InStyle magazin oldalain.

Almássy Gabriella

Angyal Ivett

Babics Anna

Boros Linda

Bujdosó Andrea Anna

Dalos Ágnes

Dimitrova Dessislava

Dintsér Andrea

Fendler Judit

Ferencz Gyöngyi

Forintos-Szűcs Anita

Friedl Zsuzsanna

Hajós Andrea

Hegedüs Éva

Heiszler Gabriella

Horváth Aliz

Horváth Magyary Voljč Nóra

Kende-Hofherr Krisztina

Kenderesy Nadin

Kerékgyártó Laura

Kiss Anita Antónia

Kósa Krisztina

Kovács Ágnes

Lajkó Erika

Liptay Gabriella

Madaras Liz

Makovényi-Soós Adrienn

Miklós Annamária

Niszkács Anna

Oszkó-Jakab Natália

Pálfalvi Márta

Patai Krisztina

Pataki Nagy Éva

Perecz Panna

Dr. Pipei Szilvia

Pistyur Veronika

Szabó Melinda

Sziget Ágnes

Szőke Ágnes

Tamás Szilvia

Topolcsik Melinda

Vágó Beáta

Varga Mercédesz

A divatfotó-sorozatban résztvevő hölgyekről, vezetői hitvallásukról, gondolataikról többet megtudhatnak az InStyle.hu karrier rovatában március 8-tól megjelenő interjúkból és video üzenetekből.

A Menedzserszövetség vezetői elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás terén. Az InStyle magazin tavaszi számában megjelenő 8 oldalas divatanyag minden oldalán egy női vezető az ARTYPICAL Nude by Nubu kollekció egyik különleges darabját viseli. Ezzel segítve a márka céljait: a társadalom figyelmét ráirányítani a művészet támogatására és a másság elfogadására. A különleges kollekció magas minőségű̋, fenntartható́ alapanyagokból készült egyedi darabokból áll. A Magyarországon gyártott limitált termékeket autizmusban érintett fiatal művészek általkészített grafikák fémjelzik.

 Menedzserek Országos Szövetsége

Felelős vezetők egymásért, a társadalomért és a fenntartható jövőért

A 30 éves Menedzserszövetség küldetése a vezetők társadalmi és szakmai elismertségének, hírnevének és megbecsülésének erősítése, hozzájárulva sikerességükhöz, személyes fejlődésükhöz, életcéljaik eléréséhez és társadalmi szerepük kiteljesítéséhez. Kiemelt feladatának tartja, hogy felhívja a figyelmet a felsővezetők gazdasági életben betöltött fontos szerepére, amit a védjegy oltalom alatt álló Év Menedzsere díjak átadásával is támogat több, mint 25 éve. A Menedzserszövetség tagjainak aktivitására építve segíti a magyar gazdaság fejlődését, tudásuk megosztásával folyamatos, világszínvonalú vezető utánpótlást biztosít.

A Menedzserszövetség tagjai pozitív vezetői mintát mutatnak. Tevékenyen vállalnak részt a fiatal menedzserek képzésében, az etikus vállalatvezetés elveinek népszerűsítésében, a tudásmegosztásban és a legjobbak elismerésében. Az üzleti szervezetek között egyedülálló módon a Szövetség tagjai a cégvezetők, akik elsősorban önmagukat, csak másodsorban vállalataikat képviselik. A tagok számára kiemelten fontos az értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében. Az elmúlt években jelentősen megnőtt a női és a fiatal vezetők aránya. A tagság létszáma meghaladja a 300 főt.

A Menedzserek Országos Szövetségének weboldala: https://menedzserek.hu/

Fotó: Pejkó Gergő, Ruha: NUBU, Nude by Nubu, ARTYPICAL Nude by Nubu, Haj: Authentic Beauty Concept (Color Frame Salon), Smink: M·A·C Cosmetics, Óra: Garmin

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának főtámogatója a FIAT 500, támogatói a Lease Plan Hungária Zrt., az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., együttműködő partnerei a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., az Authentic Beauty Concept, a M·A·C Cosmetics és a Garmin.