Thomas Sabo charmok

2019. 04. 10., 8:10pm
Végre megérkeztek a  2019-es őszi/téli kollekcióhoz passzoló, évek óta kihagyhatatlan és nélkülözhetetlen Generation Charm Club darabok!

Végre megérkeztek a  2019-es őszi/téli kollekcióhoz passzoló, évek óta kihagyhatatlan és nélkülözhetetlen Generation Charm Club darabok!

Egyszerűen varázslatos – THOMAS SABO - A kollekció, amelyet a színek és a különleges szerencse szimbólumok inspiráltak!

A többször újraértelmezett csillag motívum, mint egy mágikus kézjegy végigköveti a kollekciót. A világos színű ékszerek mitikus mélysége, a kozmikus jelentésű értelmezések szintén megmutatkoznak a kollekció fő üzeneteiben: az ikonikus jövő kereke, a mágikus macskák, az iránytű, amely az élet labirintusát hivatott bemutatni.

Minden darab arra emlékeztet, hogy az élet varázslatos pillanatai segítenek abban, hogy egyéniséged is ragyogjon.

A charmok nagyon közkedveltek egyébként is, a márka pedig gondoskodik a csodás, széles választékról.

A – már eddig megjelentek mellé – megérkeztek most az új, őszi/téli darabok. A kézműves ezüst csodák kifejezik érzéseinket, a világról alkotott képünket, egyéniségünket. Minden charm egy – egy igazi csodás alkotás, feltöltve az égi energiákkal, jelentésekkel, szimbólumokkal.

S, mint azt már jól tudjuk, nemcsak a nők válogathatnak kedvükre a színes, kifejező ékszerekből, hanem a férfiak is megtalálhatják kedvenc darabjukat.