The Monsters Tour 2022 - Tom Odell

2022. 11. 02., 2:11pm
A turné egyik állomása Budapest lesz szeptemberben, méghozzá a Barba Negra színpadán!

 

Az Ivor Novello-díjas zseniális dalszerző, a billentyűk koraérett mestere – játszmája csúcsán van. Nem mintha a chichesteri születésű csodagyereknek díjak tucatjai és a több mint 2 milliós lemezeladás mellett bármit is bizonyítania kellene még.

Debütáló albuma, a 2013-as Long Way Down meg sem állt a slágerlisták éléig az Egyesült Királyságban, második lemeze, a Wrong Crowd pedig nagyrészt megismételte elődje sikerét. Még mindig csak 27 éves volt, amikor visszatért a harmadik, Jubilee Road című anyagával – egy karriert meghatározó lemezzel, amelyen a sokrétű fiatal művész teljes mértékben átvette az irányítást: dalszerzőként, énekesként és producerként is összerakta élettel teli stílusát. Negyedik albuma, a monsters 2021-ben jelent meg, és rögtön a negyedik helyen kezdett az Egyesült Királyság albumlistáján, így Odell negyedik Top 10-es lemeze lett zsínórban.

Anglia egyik vezető fiatal művészét Lily Allen fedezte fel, akit lenyűgözött színpadi jelenléte. Tom Odell elképesztő, élő fellépéseiről ismert. Ahogyan az elejétől a végéig magával ragadja közönségét, és a koncertjei egészen új dimenzióban mutatják be népszerű, szenvedélyes, érzelmes dalait.

Tom Odell vadonatúj, Monsters Tour 2022 című turnéjának részeként szeptember 28-án Budapesten lép fel a Barba Negrában.

Jegyek: www.livenation.hu, www.funcode.hu www.rock1.hu

Tom Odell 2022 - Credit: Netti Hurley