The Best of Bond Symphonic - Aréna

2022. 03. 11., 9:52am
James Bond filmzenei koncert új időpontban: 2023.03.19.

 

A The Best of Bond Symphonic koncert 2023. március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre, a megváltozott időpontban.

Ács Péter Ferenc, Dolhai Attila, Nádasi Veronika, Kiss-B. Atilla, Füredi Nikolett, Janza Kata, Schiffer Miklós, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Tassonyi Zsolt

Hatvan éves jubileumát ünnepli az első James Bond film. A jubileum alkalmából Budapesten egy James Bond filmzenéket és betétdalokat felvonultató produkció várja a közönséget. 

A Danubia Zenekar mellett Dolhai Attila, Polyák Lilla, Janza Kata, Homonnay Zsolt, Füredi Nikolett és Nádasi Veronika a Budapesti Operettszínház művészei teszik teljessé az élményt.

Homonnay Zsolt nemcsak szólistája, hanem rendezője is lesz a nagyszabású koncertshow-nak:

"A The Best of James Bond Symphonic produkcióban keveredik majd a legmodernebb technika, a filmes látványvilág és a monumentális szimfonikus hangzás. A James Bond főcímdalok mögött, melyek tulajdonképpen hatvan év zenei ízlésének a csúcsdalai és több, mint fél évszázad lenyomatát képezi, majd a filmek helyszínei elevenednek meg, így egy igazi utazásban lehet része a nézőknek térben és időben egyaránt."

Ács Péter Ferenc, a Danubia Zenekar ügyvezetője hozzátette:

"A Bond főcímdalok mindig az adott kor emblematikus előadóival, az adott korra jellemző hangszerelésben szólaltak meg. Nagyon komoly szakmai kihívás, hogy ezt a hat évtizednyi zenei anyagot 2022-es köntösbe öltöztessük, de a Danubia Zenekar pont erről híres, hogy akár számról - számra átalakulva mindig más világba röpíti el hallgatóit." 

"A James Bond filmek nem csak a zenében stílusteremtőek, de a divatban és a megjelenésben is maradandót alkottak. Elegendő azt kimondani, hogy Bond, az már önmagában az elegancia és a legmagasabb minőség szinonímája. Amikor a Bond-jelenségről beszélünk, akkor a fekete szmokingos megjelenés lebeg a szemünk előtt." - egészítette ki Schiffer Miklós, nemzetközileg ismert magyar stílustanácsadó.

Janza Kata, Homonnay Zsolt, Polyák Lilla, Kiss-B. Atilla, Füredi Nikolett, Dolhai Attila, Nádasi Veronika     

A Golden Eye-tól a Skyfallig és a legismertebb James Bond filmzenékig mindent megkap majd a közönség, hogy igazi 007-es élménye legyen.

Idén októberben ünnepeltük az első James Bond film 60. születésnapját. 1962-ben mutatták be a Dr. No című filmklasszikust Sean Connery-vel. Az eltelt hat évtizedben huszonöt James Bond film készült. Olyan színészek alakították a 007-es ügynököt, mint Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan, Daniel Craig. A filmek zenei betétdalai szinte mind világslágerek lettek.

A jubileum alkalmából egy látványos és elegáns koncertshow-n mindenki néhány órára maga is személyesen beléphet a Bond univerzumba az ismert filmslágerek segítségével.

Goldfinger, Diamonds are forever, The spy who loved me, Live and let die, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty's secret service, From Russia with love, Goldeneye, és még sorolhatnánk a dalokat, melyeket az Operett Színház művészeitől hallhatóak.

Elő az öltönyökkel, koktélos poharakkal és csillogó ruhákkal, találkozzunk a glamour és elegancia estéjén a Papp László Budapest Sportarénában. Itt bárki James Bond vagy Bond-lány lehet néhány órára.

Az eredetileg 2022. december 7-re tervezett koncertshow új időpontja 2023. március 19.
Az esemény az eredeti helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megtartásra.
A december 7-re megváltott jegyek automatikusan érvényesek a március 19-i koncertre, ugyanarra a helyre, ahova eredetileg szóltak. Amennyiben nem alkalmas az új időpont, a jegyek a vásárlás helyszínén 30 napon belül, november 28-ig visszaválthatóak.

Forrás: Operettszínház, Fotó: Art&Lens