Terápia a hajnak minden évszakban

2018. 08. 03., 12:11pm
Arcunk kerete a hajunk, ezért nagyon fontos, hogy szép és vonzó legyen!

Arcunk kerete a hajunk, ezért nagyon fontos, hogy szép és vonzó legyen! A Ziaja hajápoló termékcsalád legújabb termékei az Argán és Tsubaki olajjal, valamint Kasmír proteinnel és Amaránt olajjal készült különlegességek.

Az Argán és Tsubaki olaj tartalmú kollekció használata elsősorban a száraz, töredezett haj esetén javasolt. Aktív regeneráló hatása már az első alkalmazás után látható. A haj puhább és simább tapintású lesz, megjelenése egészségesebbé és fényesebbé válik. A termékeket hajszárítás és hajformázás előtt használva megvédik a hajat a hő káros hatásaitól.

Illata: tubarózsa, jázmin, valamint rózsa egyedi virágkompozícióra emlékeztet, amit zöld és gyümölcsös elemek tesznek még különlegesebbé, mint a dinnye, barack, ananász és ibolya elemei.

A termékcsalád: sampon, hajpakolás és szérum.

Miért pont argánolaj?

A megoldást száraz hajra az argán olaj jelenti, amely egy Marokkóban őshonos fafajta, latinul Argania Spinosa csonthéjas terméséből sajtolt csodálatos szer. Gazdag E-vitamin forrás, a marokkói berber nők az erős szálú göndör hajukat is ezzel zabolázzák meg külsőleg alkalmazva. A népi szájhagyomány „folyékony aranyként” is emlegeti, fontos része a kultúrájuknak és a mindennapi életüknek. 

Mi a Tsubaki olaj?

Kaméliaolajnak, vagy japán teaolajnak is nevezik ezt az egzotikus olajat, amit  egy Ázsiában honos örökzöld cserje, egy teanövény magjaiból préselnek. A gésák szépségének titkaként is emlegetik,
Japánban és Kínában az egészség és a szépség elixírjének számít. A nyugati világ csak nemrég fedezte fel, de máris egyre sűrűbben használják a bőr, a haj és a körmök ápolására szánt kozmetikumokban.

Kasmír protein és Amaráth olaj

A Kasmír proteint és Amaráth olajat tartalmazó termékcsaládot elsősorban vékonyszálú, száraz és normál haj esetén javasolt használni. Aktívan hidratálja a fejbőrt, valamint a haj teljes hosszán látványosan növeli a volumentt. Javítja a töredezettséget és csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést.

A termékeket hajszárítás és hajformázás előtt használva megvédik a hajat a hő káros hatásaitól. Illatkompozíciójában megjelenik az Illang-ylang a pézsma elegáns keverékével, megbolondítva némi vanília érzéki, valamint a cédrus modern illatával.

A termékcsalád: sampon, hajpakolás és szérum.

Kasmír protein

Növényi protein, mely beépül a haj szerkezetébe, ezáltal javítja a szerkezetét és erősíti azt, sima és lágy tapintásúvá varázsolva.

Amaránt olaj

Az inkák kincseként is emlegetik ez a különleges alapanyagot. 5-6000 éve használják gabonaként, egészségre gyakorolt hatása miatt a modern civilizációba most kezd elterjedni. Az olaj az amaránt magokból préselt extraszűz alapanyag. Teljes értékű fehérjét és növényi rostokat tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag (vas, magnézium, réz és mangán).

A termékek a www.ziajashop.hu oldalon is elérhetőek.