Téli újdonságok: hajkefék a könnyed fésülésért

2022. 07. 12., 10:55pm
A női táskák nélkülözhetetlen darabja a tökéletes frizurák érdekében, és remek karácsonyi ajándék

 

Tangle Teezer Compact Styler Green Jungle Hajkefe

A legújabb Compact Styler smaragdzöld színével a karácsonyi időszak egyik kedvenc hajkiegészítője lesz, amivel akár barátnőidet, szeretteidet is meglepheted az ünnepek alkalmával.

A kézitáskák elengedhetetlen kiegészítője, tökéletes hajformázó eszköz az utazás során. Nyugodtan dobd be a táskádba, a fogazatnak semmi baja nem eshet a védőborításnak köszönhetően.

Két méretű rugalmas fogazata által könnyedén és gyengéden siklik át a hajon, selymesen puha és fényes végeredményt nyújtva.

Tangle Teezer Wet Detangler Green Jungle Hajkefe

A közönségkedvenc Wet Detangler szintén ebben a gyönyörű smaragdzöld színben pompázva tér vissza, és hódítja meg a szíveket. Tökéletes választás a nedves és törékeny haj kibontására a zuhanyozás alatt vagy után.

A haj vizes állapotában a legtörékenyebb, így fontos, hogy megfelelő hajkefét használj kibontása során.  A Wet Detangler speciális kialakítása révén gyengéden, mégis hatékonyan fésüli ki a gubancokat töredezés nélkül, emellett akár a kondicionáló eloszlatására is alkalmas.

Tangle Teezer Original Thick&CurlyTerracotta

A tökéletes hajkefét keresed göndör vagy hullámos hajad számára? Most megtaláltad!

A göndör és vastag szálú hajú lányok számára igazi game-changer ez az új terrakotta színű Thick&Curly hajkefe. Könnyen és fájdalom mentesen bontja ki a legnagyobb gubancokat is kétfázisú, rugalmas fogazatának köszönhetően, mely hosszabb és erősebb a többi hajkefénél.

A göndör fürtök így gubanc mentesek és jól definiálttá válnak.

Tangle Teezer Original Fine&Fragile Berry Bright

Ne félj többé törékeny, vékonyszálú hajad kifésülésétől!

A Fine&Fragile hajkefe kifejezetten a festett, törékeny hajtípus számára lett kifejlesztve.

Tökéletes a vizes vagy száraz haj kifésülésére szabadalmaztatott kétfázisú fogazatának köszönhetően. Ez 30%-kal gyöngédebb, mint az Original változat. Fájdalom mentesen és gyengéden bontja ki a hajat, annak húzása nélkül, így az gubancmentessé és selymessé válik.