Tedd szórakoztatóvá a szépséget...

2022. 27. 06., 1:53pm
Ahogyan már 20 éve csináljuk! A születésnapi "make beauty fun" trendkiadás egy nagyon különleges alkalmat ünnepel

 

A születésnapi "make beauty fun" trendkiadás egy nagyon különleges alkalmat ünnepel: az essence már két évtizede kavarja fel a német és a nemzetközi szépségpiacot.

A kiváló minőségű és innovatív termékek mellett az essence mindig is olyan értékeket képviselt, mint a tisztelet, a tolerancia és az önszeretet: mindenkinek büszkének kell lennie arra, hogy ki ő, és hogyan fejezi ki egyéniségét.

Így a 20. születésnapján a márka arra akarja ösztönözni a rajongókat, hogy felejtsék el mindennapi életük stresszét, hagyják, hogy kreativitásuk elszabaduljon. Kísérletezzenek intenzív stílusokkal és egyéni megjelenéssel! Az egyedi színek, minták és effektek olyan sminkekkel találkoznak, mint a szempillaspirál, a szájfény, a körömlakkok és a highlighterek, valamint a menő kiegészítők. Ünnepeljünk!

 make beauty fun I love EXTREME limited volume szempillaspirál

Ez a szempillaspirál minden idők kedvence, és most exkluzív dizájnnal érkezik a make beauty fun Trendkiadásban. Az extra nagy rostkefe minden egyes szempillát elér, és egy pillantás alatt elsöprően dús pillákat hoz létre. A limitált kiadás egyedi megjelenésének köszönhetően a spirál már önmagában is szemet gyönyörködtető látvány.

make beauty fun highlighter

Ragyogj fényesen: Ha belül boldog vagy, kívülről is boldogságot sugározol – a make beauty fun highlighter pedig természetes ragyogást ad! Lágy púderes textúra rozé arany színátmenettel – tökéletes a saját egyedi árnyalat létrehozásához. A highlighter magas pigmentációval rendelkezik, szuper könnyen felvihető és keverhető.

make beauty fun fedőlakk

A lakk fényes réteget képez a körmökön és ezzel egyedülálló hatást hoz létre. Azonban nem csak csillogó fedőlakk-ként alkalmazható a színes körömlakkon, hanem önmagában is rendkívüli megjelenést kölcsönöz a körmöknek.

make beauty fun dúsító szájfény

Most egy mérföldről láthatod, hogy ragyogok... a dúsító szájfény két különleges ombré árnyalatban érkezik, lenyűgöző többdimenziós csillogással. A textúra rendkívül fényes felületet ad az ajkaknak, dúsító hatással.

make beauty fun sminkszivacs & tartó

Álom csapat: a sminkszivacs & tartó. Különleges alakjának köszönhetően a sminkszivacs igazán sokoldalú. Alapozó felvitele az arc nagyobb területeire, pontos korrektor felvitel, speciális kiemelések– nem probléma! A termék folyékony, krémes és porszerű textúrákhoz is alkalmas. Használat előtt meg kell nedvesíteni, majd utána meg kell tisztítani. A szivacs ezután optimálisan szárítható a rozéarany tartóban.

make beauty fun karkötő trió

Tökéletes neked és a legjobb barátaidnak. A trió három gyöngyös karkötőből áll, bohókás bojtokkal, ezüst, arany és rozé arany színekben. A rugalmas szalagoknak köszönhetően a karkötők könnyedén felvehetőek!

make beauty fun neszeszer

Lássunk világot! - A sminktáska rengeteg helyet kínál minden alapvető dolog számára, és elkíséri a szépség szerelmeseit, bárhová is mennek. A csillogó rozé-arany design biztosan feldobja a smink rutinod és a sminktáskát igazi szemet gyönyörködtető látvánnyá varázsolja.