Tavaszi álmodozók, elérkezett a ti időtök!

2023. 30. 03., 9:31pm
Itt az új extravagáns Blue Raspberry Cloud Frappuccinó

 

A tavasz nem csupán a megújulás időszaka, de a lehetőségeké is; például, hogy szabadon álmodozz egy különleges hideg itallal a kezedben. A Starbucks limitált kiadású, Blue Raspberry Cloud Frappuccinójával most elrepít a felhők közé, ahol bármi megtörténhet.

Egyszerre vágysz egy hűsítő jegeskávéra és egy édes finomságra? A kávézólánc már jó ideje megtalálta erre a megoldást, a kettőt ötvözve alkotta meg a Frappuccino® Blended Beverage, desszert jellegű italkülönlegességeit. A Starbucks baristái idén tavaszra teljesen újragondolták ezt a jeges, krémes italt, ami az üde gyümölcs és a játékos édesség jegyeit viseli.

Tedd egy kicsit különlegesebbé a fontos pillanatokat vagy épp csempéssz némi extravaganciát egy átlagos napba az álmodozók italkülönlegességével.

A Blue Raspberry Cloud Frappuccino® Blended Beverage, nemcsupán ízében, de meseszerű megjelenésében is kitűnik a Starbucks jeges italai közül. Selymesen kék színe és lágy textúrája remekül összecseng édes-savanykás ízvilágával, amelyet kék cukorszórással díszített krémes tejszínhab koronáz meg. A felhőkönnyű Frappuccino® limitált ideig lesz elérhető (március 27 – április 10.), utána már csak álmodozhatunk róla.