Tavaszesti bemutató: Daalarna Fashion Show 2022

2022. 01. 04., 10:36pm
Vegyél részt az idei Daalarna Fashion Show-n, nézd élőben a legújabb kollekciót! Egyúttal ünnepeld a márka fennállásának 20. évfordulóját a fesztiválhangulatú divatbemutatón a Millenárison!

 

Daalarna Fashion Show 2022
2022. április 29. péntek, 19:00

https://www.facebook.com/events/237508655250041

Millenáris Széllkapu Park
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenárison található Széllkapu Parkban rendezik a Daalarna éves divatbemutatóját. A márka idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját, ezért a szokásosnál is látványosabb bemutatóval és extra meglepetésekkel készül a közönségnek.

A legújabb, 2023 tavasz-nyári kollekció modelljei mellett különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhákkal is készül a tervező, amelyekkel az elmúlt 20 év ikonikus Daalarna ruháit eleveníti fel új köntösben.

Idén az is újdonságnak számít majd, hogy - a Daalarna bemutatók történetében először –szabad téren rendezik a show-t egy bohém, felszabadult és laza hangulatú eseményen. Természetesen a dresszkód is ehhez igazodik: kényelmes/casual, az időjáráshoz igazodó öltözékben érkezzetek!

Figyelem: A korábbi évekkel ellentétben a délutáni és esti bemutatók helyett 2022-ben egy látványos esti show lesz, melynek kezdési időpontja 19:00 óra (kapunyitás: 17:30-tól). 

Érdemes egész estés programra készülnötök, hiszen a Daalarna bemutató előtt és után is sok-sok izgalmas programmal és partnereikkel közös aktivitással készülnek: nyereményjátékra és italkóstolásra is számíthattok, de lehetőségetek lesz sminktermékeket és parfümöket is kipróbálni.  

A show után (20:00-tól) pedig egy izgalmas after party-ra invitálnak, melynek helyszíne a Széllkapu Parkban található Zsiráf Buda.  

Esőnap: 2022. április 30.

Jegyek: www.jegy.hu/program/daalarna-fashion-show-2022-131712/788886

JEGYINFORMÁCIÓ:

NORMÁL jegy: 4.990 Ft

VIP jegy: 15.990 Ft

A VIP jegy tartalma:
- Külön beléptetés
- Exkluzív goodbye csomag kozmetikai termékekkel és meglepetésekkel
- Belépés a VIP lounge-ba, ahol ajándék alkoholos frissítőkkel kedveskedünk VIP vendégeinknek
- Ajándék Daalarna koktél a Zsiráf Budában, melyet kifejezetten az eseményre álmodtunk meg
- A jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor (2022. december 31-ig történő megrendelés esetén)

FONTOS:  Az elmúlt évektől eltérően, az ülőhelyeket nem a megszokott módon alakítják ki a bemutató szabadtéri jellege miatt, így a jegyek nem szólnak fix ülőhelyre. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

További információk és részletek a show-val kapcsolatban a www.secretstories.hu oldalon olvashatóak majd, illetve a bemutató hivatalos Facebook eseményénél.

A rendezvény az időpontjában a hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.
Szeretnénk tájékoztatni minden kedves érdeklődőt, hogy az esemény mérete várhatóan meg fogja haladni az 500 főt.

A gyermekekre vonatkozóan a Millenáris által meghatározott szabályok lesznek érvényben, az április 29-i Daalarna Fashion Show-n is. Ennek értelmében a Millenáris területe 14 éven aluli gyermekek számára csak felnőtt kísérettel látogatható. A Daalarna ugyanakkor – a gyermekek biztonságának érdekében – a rendezvényen való részvételt nem ajánlja 14 éven aluli gyermekeknek.
Amennyiben mégis szeretnétek magatokkal hozni gyermeket, külön belépőjegy megvásárlása szükséges számukra is.

A Millenáris szabályzatának értelmében kisállat nem hozható a park területére.

Forrás/fotók 2019: Daalarna