Társadalmi összefogás a jobb létért

2020. 04. 04., 1:50pm
A COVID 19 vírus miatt kialakult helyzet egy emberként érinti társadalmunkat fizikai, anyagi és mentális szinten egyaránt.

A COVID 19 vírus miatt kialakult helyzet egy emberként érinti társadalmunkat fizikai, anyagi és mentális szinten egyaránt.

#JÓLLESZEK

Ezekben a nehéz időkben a társadalmi összefogás kiemelt szerepe hívta életre a Gozsdu Udvar és a PS Creative Agency közös kampányát, mely a #JólLeszek nevet kapta.
Nehéz helyzetbe került a budapesti vendéglátó- és szórakoztatás élet szíve, a Gozsdu Udvar is, így jelen helyzetben mások segítése mellett gondolnunk kell kollégáink megtartására is és a vendéglátós szakma életben tartására. 

Te szintén segíthetsz egy rendeléssel, amivel nem csak saját magad kíméled meg a felesleges és kockázatos utcai jelenléttől, de szeretett helyeidet is hozzásegíted a túléléshez.

Kampányunk most a virtuális térben szeretné erősebbé kovácsolni közösségünket, pozitív üzenetünkkel: jól leszünk, ezen is túljutunk, ha összefogunk! Arra bíztatjuk közösségünk tagjait, hogy a #JólLeszek hashtaget használva osszák meg közösségi média felületeiken bátorító képes vagy szöveges üzeneteiket. Legyen az egy vacsora emléke kedvenc magyar éttermükből vagy egy emlékezetes buli fotója kedvenc szórakozóhelyükről. Így is tartsuk a lelket egymásban, bízva abban, hogy hamarosan újra átélhetjük ezeket a élményeket!

Csapatunk és dolgozóink segítése mellett nem feledkezhetünk meg azokról sem, akik értünk küzdenek, az egészségügyi dolgozókra.  A Klikk bisztro és bár, a Mátka bisztróval és a Gozsdu Udvar üzemeltetésével karöltve hetente 150 adag ételt visz a Szent László kórház dolgozóinak jótékonysági megmozdulásuk keretében.

Emellett pedig azoknak az előadóművészeknek, zenészeknek, mentális egészségünkért felelős előadóknak, akik a virtuális térben, online social media adásokkal segítik embertársaikat, heti rendszerességgel meleg ételt küldenek, ezzel is meghálálva, hogy nap mint nap kikapcsolnak mindannyiunkat a félelem fogságából szórakoztató élő adásaikkal.
 
Hogyan segíthetsz és támogathatod kampányunkat?

Online: rendelj és #maradjotthon! Magyaros vagy épp olaszos, széles ételkínálattal és pénztárcabarát opciókkal készültünk, melyet ITT találtok (átlinkel a Klikk menu opciójára: https://www.facebook.com/KlikkBistrobar/menu/).

Rendelésed mellé egy pozitív üzenetet tartalmazó #JólLeszek mini posztert is küldünk, amit ablakodra ragasztva másoknak is erőt adhatsz ezekben a nehéz napokban.

Hiszünk a közösség erejében és tudjuk, együtt sikerülni fog! Köszönjük, ha megosztod ez a cikket, ha ételt rendelsz tőlünk, hogy a rászorulóknak még többet segíthessünk és azt is, ha használod a hashtaget és grafikai anyagainkat. 

Ételrendelés ingyenes házhoz szállítással: +36 30 444 7316