Tanulj és érettségizz a Digitanárral!

2020. 24. 04., 10:10am
Megérkezett az ÚJ, könnyen kezelhető, INGYENES megoldást kínáló online oktatási alkalmazás, a Magyar Kultúra Kiadó fejlesztéséből

Megérkezett az ÚJ, könnyen kezelhető, INGYENES megoldást kínáló online oktatási alkalmazás, a Magyar Kultúra Kiadó fejlesztéséből

A Digitanár komplex, friss megoldást ad az online tanításhoz, tanuláshoz. A teljes mértékben magyar fejlesztésű, ingyenes megoldást kínáló oktatási platform a Magyar Kultúra Kiadó oktatási területen szerzett, sokéves tapasztalatából született.

A Digitanár egyedülálló segítség mindazoknak, akik online oktatást kívánnak szervezni tanulóik vagy munkatársaik részére, legyen szó közoktatásról, érettségire való felkészítésről, interaktív kurzusokról, céges képzésekről, továbbképzésekről vagy magánórákról.

Az alkalmazással, és folyamatosan rendelkezésre álló, ingyenes alapcsomagjával minden nehézség nélkül, csupán egyetlen felület használatával készíthetünk tananyagokat, adhatunk fel leckét vagy szervezhetünk tudáspróbákat. Ez a tanárok és diákok számára is pofonegyszerűen kezelhető alkalmazás - tartalmi felépítésében - tökéletesen követi a magyar oktatási rendszer struktúráját.

Mostantól nincs szükség több, különféle, párhuzamosan használt platformra és osztott figyelemre: a Digitanár.hu oldalon minden feltöltött tartalom egyben elérhető.

Megbízható technikai hátterével és professzionális adatvédelmi rendszerével is kimagasló. A csatlakozáshoz és az alapcsomaghoz való hozzáféréshez elég egy egyszerű regisztráció és máris kezdődhet az oktatás, a tanulás.

A Digitanár komplex, mégis egyszerű megoldás az online oktatáshoz, funkciói szerint olyan elemekből épül fel, mint a

 • Dolgozatírás
 • Beadandó és házi feladatok kezelése
 • Tesztek készítése és közreadása, megosztása
 • Időzíthető feladatok kiosztása
 • Tanári jegyzetek, tananyagok közreadása a tanulócsoport részére
 • Zárt tanulócsoportok létrehozása
 • Igény szerint, inkognító-csoport létrehozása
 • Saját tanulócsoport létrehozása (pl.zenei, nyelvi képzés) értékesítés céljából
 • Sablonok biztosítása a gyors és egyszerű szerkesztéshez
 • Értékelési felület
 • Tanulói jelenlét figyelése
 • Kommunikációs csatorna

 

A Magyar Kultúra Kiadó fejlesztői csapata évekkel ezelőtt már életre hívta Digita elnevezésű online rendszerét azzal a céllal, hogy a modern technológia segítségével áthidalja a földrajzi, helyrajzi korlátokat, ugyanakkor oktató és hallgató számára egyaránt élményszerűvé, motiválóvá tegye az oktatásban való részvételt. Ez a törekvés ma aktuálisabb, mint valaha. A kiadó – a jelen új kihívásait megkönnyítve - támogatást nyújt az online oktatás minél magasabb szintű megszervezésében, ezért mindenki számára ingyenesen biztosítja a korszerű Digitanár alkalmazás használatát.

A Magyar Kultúra Kiadó fejlesztésében megvalósult, legújabb, könnyen kezelhető oktatási alkalmazás, a Digitanár, az érettségire való felkészülésben is egyedülálló, ingyenes segítséget nyújt a tanulók számára.

Az alkalmazás 2020. május 15-ig 5 nap ingyenes hozzáféréssel kedvez mindazoknak, akik angol nyelvből is érettségiznek.

A Digitanár egyetlen felületen biztosít átfogó gyakorlóanyagot az angol középszintű érettségi nyelvhelyességi vizsgarészhez.

A feladatsorok kidolgozásánál a fejlesztők figyelembe vették a 2017-es szintemelést, ennek megfelelően állították össze az anyagot 4 feladattípusból, amelyek arányaira is külön figyelmet fordítottak.

A Digitanár oktatóanyaga leképezi az elmúlt évek érettségijeiben megjelent és tesztelt nyelvtani elemeket is, ezekben szintén fókuszálva a pontos arányokra.

Regisztrálj egyszerűen a Digitanár.hu oldalon és kezdd el könnyedén a tanulást!

Használd az alábbi ingyenes kupont, tudásodat pedig váltsd be a legjobb eredményeidre!