TS 1984: bemutatkozik az aranyozott Crocodile Rocks kollekció

2023. 05. 09., 6:39pm
A Crocodile Rocks Gold kollekció rendkívüli uniszex kreációja aranyozott változatban

 

Új és kifejező formát ad a különleges daraboknak. Ez a sorozat az exkluzív TS 1984 kollekció része, amely méltán képviseli a THOMAS SABO összetéveszthetetlen márka DNS-ét.

A TS 1984 a 2021-ben bevezetett TS Exclusive megújult termékcsaládját jelöli. A kollekció elnevezése a márka 40. évfordulójának alkalmából, 2023. szeptember 1-jén változik meg, hogy megemlékezzen THOMAS SABO legendájáról és alapítási évéről. A kollekció darabjait a természet, a szimbolizmus és a családi vállalkozás értékei ihlették, így személyes emlékeket örökítenek meg kézzelfogható módon.

A Crocodile Rocks kollekció dizájnját a krokodil pikkelyének egyedi mintázata ihlette.

Az aprólékosan megmunkált, lélegzetelállító és látványos ékszerek ebben a szezonban az arany meleg árnyalataiban tűnnek fel.

A matt és fényes 750-es sárgaarany bevonat kombinációja egyedülálló mélységet kölcsönöz a 925-ös sterling ezüst gyűrűknek és karpereceknek, utánozva a krokodil pikkelyének szerkezetét.

Az ékszerek misztikus csillogását és részletgazdagságát a zöld, fekete és vörös színű, kézzel elhelyezett kövek hangsúlyozzák.

További újdonság a két gyöngyös karkötő, amelyek vörös tigrisszemből, obszidiánból vagy malachit színű gyöngyből készültek. Középpontjuk egy művészien megmunkált bead, amely a gyűrűk és karperecek textúráját idézi.

A TS 1984 Crocodile Rocks Gold kollekció kizárólag 2023. szeptember 1-jétől kapható a THOMAS SABO üzletekben és az online shopban.