TE VAGY A MÁRKATESZTELŐ!

2019. 18. 06., 9:05am
Ahogy átléped a BRAND TESTER Park kapuját, hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted: TE leszel a BRAND TESTER! Sorra kipróbálhatod a kedvenc márkáid termékeit, szolgáltatásait egy időben, egy helyen

Ahogy átléped a BRAND TESTER Park kapuját, hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted: TE leszel a BRAND TESTER! Sorra kipróbálhatod a kedvenc márkáid termékeit, szolgáltatásait egy időben, egy helyen, egy magával ragadó élményparkban, több mint 100 élményszigeten.

VILÁGSZINTEN EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNYPARK
A belépő ára tartalmazza az élményszigetek termék- és szolgáltatástesztjét, legyen szó egy monumentális varázserdőről, ahol kertészkedhetsz, szépség- és egészség szolgáltatásokról, high-tech élményekről, sportokról vagy gasztro kalandokról.

SZÓRAKOZÁS ÉS TANULÁS 
Próbálj ki mindent, amit eddig csak a reklámokban láttál! Márkatesztelés közben ismerd meg a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait!

Ami mindenkit vár:

Interaktív családi élmények

Rendkívüli kalandok

Innovációk, a jövő szolgáltatásai

Egész napos tesztelés

Oktatás

VIP TESTER ajándékcsomag az első 1500 látogatónak mindkét nap

MI A MÁRKATESZTELŐ PARK? 

A park a leginteraktívabb rendezvények világát idézi: rengeteg izgalmas márkával, fontos kezdeményezésekkel ismerkedhetnek meg közelebbről felnőttek és gyerekek egyaránt.

MIÉRT KIHAGYHATATLAN? 

Kezdd a csúcson a nyarat a leghitelesebb márkákkal! Egy helyen, egy időben értékes tudást halmozhatsz fel, RENGETEG dolgot próbálhatsz ki, miközben megismerheted a legérdekesebb innovációkat, a jövő szolgáltatásait is.

Egész napos termék-és szolgáltatástesztek az élményszigeteken + a színpadoknál, 7 tematikus szektorban

Információ, jegyek: http://brandtester.hu