Sztárok macijai kalapács alatt

2017. 29. 11., 5:00pm
2017-ben hetedik alkalommal rendezik meg azt a jótékonysági maci aukciót, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóira és személyes ereklyéire licitálhatnak az érdeklődők.

2017-ben hetedik alkalommal rendezik meg azt a jótékonysági maci aukciót, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóira és személyes ereklyéire licitálhatnak az érdeklődők.

A befolyt összeg a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját segíti munkahelyteremtéssel, a  Premier Kultcafé fogyatékosság-barát munkahely infrastrukturális fejlesztésével, és a megváltozott munkaképességű kollégák munkahelyi integrációs programjának bővítésével.

A Fogadj Örökbe Egy Macit! alapítója Törőcsik Mari, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő, a Nemzet Színésze, az alapítvány elnöke, a program ötletadója Kárász Róbert, televíziós műsorvezető.

Az alapítvány hírességeket kért fel, hogy egy-egy számukra fontos plüssmackójuk felajánlásával támogassák a fogyatékossággal élők beilleszkedését a társadalomba. Az ő mackóik és személyes ereklyéik elárverezésének köszönhetően képes megvalósítani munkahely-teremtési programját az alapítvány. Jótékonysági árverésükhöz és annak sikeréhez közel 150 köztiszteletben álló személy csatlakozott 2012 óta, köztük olimpikonok, politikusok, üzletemberek, színészek, írók és filmrendezők is.

Idén sem lesz ez másképp! Újabb hírességek mackóit és személyes tárgyait árverezik el 2017. november 30-án, a Fogyatékossággal Élők Világnapjához, december 3-hoz kapcsolódva.

 

IDŐPONT: 2017. NOVEMBER 30. (CSÜTÖRTÖK) 18:00

HELYSZÍN: PREMIER KULTCAFÉ NAGYTEREM – 1085 Budapest Üllői út 2-4. // Baross utca 1.

Minden licit 10 000 Ft kikiáltási árról indul! 2017. november 30-án az ő mackóikra lehet licitálni (A változtatás jogát fenntartjuk.)

Balázs Fecó, Deák Bill Gyula, Deák Kristóf, Esztergályos Cecília, Gálvölgyi János, dr. Gyarmati Andrea, Henrik Irén (Dargay Attila), Hegedűs D. Géza, Horváth Károly Charlie, Mácsai Pál, Lovasi András, Nyilasi Tibor, Péterfy Bori.


Valamint: JAMIE FOXX

Jamie Foxx a legújabb Robin Hood film forgatása miatt idén hónapokat töltött hazánkban. Ekkor keresték meg azzal, hogy ajánljon fel egy mackót az alapítvány számára, hogy ezzel fogyatékossággal élőket segíthesse. Örömmel vállalta a felkérést a hollywoodi színész.

ASHTON KUTCHER

Ashton Kutcher, a népszerű amerikai filmsztár Budapesti tartózkodása idején úgy döntött, ő is támogatja a fogyatékossággal élők munkába állását. Kalapács alá kerül az a fotó is, amely azt a pillanatot rögzíti, amikor a színész az általa felajánlott mackót új tulajdonosa számára dedikálja.

JENNIFER LAWRENCE

Jennifer Lawrence Hollywood és az egész világ egyik kedvenc fiatal színésznője az év első felében forgatott Budapesten, és ez idő alatt lelkesen fedezte fel a várost, amit nagyon megszeretett. Talán ezért is érezte fontosnak, hogy macijával támogassa a fogyatékossággal élők foglalkoztatását hazánkban. A Joy névre keresztelt mackót aláírásával is ellátta, valamint egy dedikált fotót is küldött, erre is lehet majd licitálni.

Az árverésen befolyt összeget Premier Kultcafé működtetésére fordítják, valamint újabb munkalehetőségeket teremtenek fogyatékossággal élők számára.

A JELENTKEZÉS MENETE

A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni EZEN A LINKEN lehet. A részvételhez és a licitáláshoz szükséges tárcsa ára 5000 Ft, amely a helyszínen fizetendő.  Ezzel közvetlenül támogatják az alapítvány működését a licitálók.

Kérjük, támogasd a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, hogy minél több fogyatékossággal élő személy számára tudjanak munkalehetőséget biztosítani!

Neked egy maci, a fogyatékossággal élőknek lehetőség egy boldog munkahelyre!