Szívecskék, charmok, gyöngyök

2020. 26. 04., 10:20am
Virág helyett: vagy mellett Ajándéktippek Anyák napjára

Virág helyett: vagy mellett Ajándéktippek Anyák napjára

Az idei anyák napját karanténban töltjük. Hogy ne legyen szomorkás ez a nap, próbáljuk meg a maximumot kihozni belőle! Emlékezetes lehet az ünnep, ha a virág mellett - amit most elég nehéz beszerezni - inkább valami maradandó értéket adunk édesanyánknak.

Most sajnos nem látogathatunk el hozzá a vírus veszélyei miatt, így érdemes futárral küldeni ajándékunkat, hogy időben megérkezzen.

Összeválogattunk Nektek a világmárkákra szakosodott FashionWatch.hu kínálatából stílusos és egyedi ajándékokat. Nézzünk néhány igazán trendi órát és ékszert, ami garantáltan nem hervad el, és a futár házhoz is viszi!

SZÍVES ÉKSZEREK

Rebecca márka

Annál egyértelműbben semmi sem fejezheti ki a szeretetet, mint egy szívecskés ékszer. Számtalan stílus közül választhatsz, így könnyen találhatsz olyat, ami megfelel édesanyád ízlésének és örök emlék marad. 

Liu Jo márka

 

CHARM MEDÁLOS KARKÖTŐK

Leaf márka

Évek óta tartja magát a kedves kis charmok divatja. A német Leaf márka anyák napi kollekciójában, ráadásul, akár személyre szabott ajándékot is össze tudsz belőlük állítani.

 

FŐSZEREPBEN A GYÖNGYÖK

Az egyszerűbb szabású, határozott vonalvezetésű ruhafazonokhoz nagyon jól illik a gyöngy, ami most ismét divatba jön. Például, a Leaf német ékszermárka legújabb kollekciójában is a gyöngyök kapták a főszerepet. Klasszikus, letisztult, mégis feltűnő darabok, amik még a legegyszerűbb ruhát is képesek feldobni.

KÖZPONTBAN A SOKSZÍNŰSÉG

A különböző tervezésű és számos színben kapható H2X órák közül könnyen kiválaszthatjuk az éppen nekünk tetsző darabokat, ízlésünk vagy akár hangulatunk alapján. Remek ajándék is lehet az édesanyánk kedvenc színében vásárolt, design óra.

Fenti termékek a FashionWatch webshopjában elérhetőek. Hatalmas Anyák napi kedvezményekkel vásárolhatóak meg a csodás ékszerek és órák. Most az egész ország területén ingyenesen szállítják ki a 20 000 Ft érték felett megvásárolt ékszereket, órákat. https://webshop.fashionwatch.hu/