Szirén már a Szervita téren is

2022. 23. 10., 10:11pm
Budapest belvárosában nyitotta meg legújabb üzletét az ismert kávézólánc

 

Az új kávézóval együtt már 38 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű kávés cég. A Szervita téren található egység kialakításánál főként föld színeket használtak és több helyen is feltűnik a vállalat ikonikus szimbóluma, a Szirén. Megnyitotta legújabb hazai üzletét a Starbucks Budapest belvárosában.

 A kávézólánc legújabb üzlete 2022. október közepétől várja a vendégeket a belváros szívében található Szervita téren. A kétszintes, új kávézó tágas, több mint 200 négyzetméteren kínál feltöltődést.

A márkától már megszokott Starbucks hangulat ismét középpontba került az üzlet kialakításánál, amelyben a megnyugtató narancssárga, barna, és kék színek dominálnak. A kávézólánc ikonikus szimbóluma, a Szirén, illetve a vízi világ jellegzetességei, mint hullámok, pikkelyek is több helyen megjelennek a kávézó belső dekorációjában. A megnyugtató, barátságos hangulatnak és többfunkciós berendezéseknek köszönhetően tökéletes teret kínál a kávé élvezetének, közös tanulásnak, üzleti és baráti találkozóknak.

Az új kávézóban a személyre szabható kávékülönlegességek és népszerű sütemények, szendvicsek mellett, az idei ősz szezonális italait is élvezhetik a vendégek. A vadonatúj Pumpkin Cream Cold Brew nagyszerű kiegészítője lehet egy csodálatos őszi napnak, amelyhez tökéletes párosítás a Sós karamellás muffin vagy a Créme Brulée Donut.

Az új helyszínen is a környezettudatos megoldások választására ösztönzi vendégeit a Starbucks. Azok a vendégek, akik reusable cup-ba, vagy saját tumblerbe kérik italukat 160 forint kedvezményt kapnak italuk árából.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon már 38 üzletben köszönthetjük vendégeinket. Mindegyik kávézónak egyedi hangulata van, de összeköti őket az autentikus Starbucks élmény. A legújabb Starbucks Szervita kávézónk olyan kialakítást kapott, ahol mindenki kikapcsolódhat és átadhatja magát a jóízű beszélgetéseknek egy tökéletes csésze kávé mellett.”- mondta Kerek Fanni, a Starbucks magyarországi brandmanagere.

Az új kávézó az ötödik kerületben, a Petőfi Sándor utca 17. címen található.