Szezonváltó beauty újdonságok

2018. 28. 02., 11:10am
Szem, arc, ajak és köröm termékei biztosítják a határtalan nőies kreativitást

Szem, arc, ajak és köröm termékei biztosítják a határtalan nőies kreativitást. Hosszantartó, intenzív, finom és kifejező, krémes és lágyan csillámló, matt, gyöngyház vagy akár metál hatású lesz a végeredmény. Ezek a L.O.V. Cosmetics tavaszi újdonságai

- Személyes kedvencünk lehet a Browttitude Professional Szemöldök Paletta, amely mindent tartalmaz, amire szükség lehet a tökéletes szemöldökformázáshoz: Két szemöldök púder krémes textúrával, kikeverni a saját színünket, egy áttetsző wax a szálak fixálásához, egy highlighter púder a kiemeléshez, egy mini szemöldök csipesz, egy kettős végű applikátor, négy szilikon sablon és egy leírás lépésről lépésre a tökéletes szemöldökért! Elérhető 2 árnyalatban: “Blonde Perfection” és “Brunette Perfection”.

.- Érkezett egy csodás Holografikus Highlighter Paletta, amelyben zöld, barack és lila holografikus árnyalatok kaptak helyet az igazán ragyogó végeredményért.

- A többfunkciós PerfecTitude 3in1 Mattító & Fixáló Spray egy igazi must-have darab, hiszen előkészíti, mattítja és felfrissíti az arcot, kókuszvíz kivonattal hidratálja a bőrt..

- PerfecTitude Aura Glow Primer - Primer 2.0: azonnal tökéletesíti í bőrt. Ultra-könnyű formula UVA/UVB szűrővel korrigálja a finom ráncokat és véd a káros hatásoktól. A barackos árnyalatú textúra fényvisszaverő részecskékkel pedig biztosítja az egyenletes arcszínt. Napi használatával a bőr láthatóan feszesebb és ragyogóbb!

- Érkezett még egy új Nude Ajakrúzs család is a megszokott hosszantartó Lipaffair minőséggel. Négy merész színben, hidratáló formulával, contains hyaluronic filling spheres tartalommal és kendi olajjal éri el a hosszantartó színt és a csodás érzetet az ajkakon. Az új termék kiemelkedő árnyalata a 612-es, amit Angelina Kirsch, a nemzetközi L.O.V márkanagykövet álmodott meg!

Color & care ajakceruza: tökéletesen harmonizál az új rúzs árnyalatokkal, csodásan hangsúlyos és kontúros ajkakat biztosít

- Az innovatív Dewy Gel Pirosító Stick 2 az 1-ben termék krémes pirosítóval és ferde kabuki ecsettel tökéletes társ útközben is. A gél textúra üde színt és csodás fényt ad az arccsontnak. Az ecset sörtéinek köszönhetően pedig könnyedén építhető a fedés.

- Lov Treat Quick Dry 2in1 alap & fedőlakk: gyorsan száradó és multifunkcionális lakk, magas minőségű protein tejjel és hidratáló mandulaolajjal a tökéletes manikűrért.

A L.O.V célja egy prémium termék minősége és igényes designja kombinálva a vonzó árral. A márka kiáll és támogatja –szupernőket, akik vállalják személyiségüket és harcolnak önmagukért, szépséggel és bájjal. Olyan innovatív termékekkel támogatja a nőket, amelyek útközben is praktikusak, trendik, és számos módon fejezhetik ki és hangsúlyozhatják az egyedi személyiséget.

Az új L.O.V. termékek februártól kaphatóak a kijelölt Müller üzletekben.