Szeress bele az új konyhádba!

2022. 06. 01., 12:09am
Oscar díjas kávé, luxuskonyha premierek és a Miele Nagyszínpad is vár februárban a 12. Konyhakiállításon.

 

2022. február 25-27. között 12. alkalommal kerül megrendezésre az ország egyetlen konyhabútorokat, konyhagépeket és konyhai eszközöket felvonultató nagykiállítása a Budapest Arénában.

A Konyhakiállításon a szenzációs innovációk, termékújdonságok és az aktuális konyhai trendek mellett sztárséfek és gasztrobloggerek bemutatói várják a építkezés, felújítás előtt állókat, valamint a gasztronómia szerelmeseit.  Meríts ihletet a legfrissebb trendekből, fedezd fel a Gamadecor luxuskonyháit, tudd meg, melyik márka nagykövete lett Brad Pitt, tájékozódj a fenntartható konyhai megoldások világában, és ismerj meg egy Magyarországon újonnan bemutatkozó prémium konyhabútor márkát közelebbről!

Konyhatrendek: okos és merész megoldások a konyhákban 

Mit hozott az elmúlt év?Számtalan kihívást és megannyi lehetőséget. Egy biztos: át kellett értékelned, mit jelent számodra az otthonod, és hogyan hozhatod ki a falai közt eltöltött percekből a maximumot. Blogposztunkban összegyűjtöttük azokat a trendeket, melyek napjaink praktikus és stílusos konyháit alakítják.

Gamadekor luxuskonyhák: a Porcelanosa Group konyhai ékköve is bemutatkozik a 2022-es Konyhakiállításon

A Gamadecor kitűnő konyhai és fürdőszobai termékek mellett sokoldalú gardróbokat és kiegészítőket is kínál a design szerelmeseinek. Tevékenységük fókuszában mégis a konyhák állnak az alapítás óta eltelt több mint 30 évben. A Gamadecor hazai forgalmazója, a Palatinus, a praktikus design és a prémium megjelenés hibátlan egyvelegét hozza el az otthonodba - és a 2022-es Konyhakiállításra. Melyek azok a tulajdonságok, melyek a Gamadecor konyháit kiemelkedővé teszik? Tudd meg blogposztunkból!

Oscar-díjas kávé: ismerd meg a De’Longhi új nagykövetét!

Az olasz De’Longhi a minőségi kávézás élményének ikonikus képviselője. Több mint négy évtized alatt a De’Longhi ráérzett, hogyan fordítsa ügyfelei igényeit a praktikum és a lenyűgöző design nyelvére. Idén pedig egy nem mindennapi márkanagykövettel helyezik el a proverbiális habot a csészédben. Hogy pontosan kiről van szó, és miért pont rá esett a választás, azt blogposztunkból megtudhatod!

Tojáshéjból hűtőszekrény: környezettudatosság a konyhában

Ami pár évvel ezelőtt még csak egy optimista kezdeményezésnek tűnhetett, az mára egy jól megközelíthető és megkerülhetetlen céllá vált. Energiatakarékosság, energiacímke, hulladékcsökkentés, újrahasznosítás, komposztálás, bioplasztik? Legfrissebb blogposztunkban Szalai Dávid, a Sell Magazin szakértője segít eligazodni a fenntarthatósághoz köthető fogalmak rengetegében!

Friss hírek a prémium konyhák világából: Old Line premier Magyarországon

Idén újabb magas presztízsű márkával bővült a hazánkban elérhető prémium konyhabútorok piaca: az Indagroup jóvoltából az olasz Old Line fantasztikus megoldásaiért nem kell többé külföldre utaznod. Ha téged is elvarázsol a fa időtlen szépsége, ismerd meg közelebbről a márkát, mely ennek a csodálatos alapanyagnak a szeretetére, tiszteletére és ismeretére épült!

Ne maradj le a konyhák világát érintő újdonságokról - látogass el a Konyhakiállításra februárban, ahol a piacvezető márkák mellett a magyar gasztro-szcéna közkedvelt arcai vezetnek be a sütés-főzés és a profi eszközhasználat világába a Miele Nagyszínpadon! Sőt, az álomkonyhádat is megnyerheted az N’Kara felajánlásával!

Konyhakiállítás Instagram

Konyhakiállítás 2022 Facebook esemény