Szerelem első kortyra!

2023. 13. 02., 9:01pm
Valentin-napi italkülönlegességek a kávézólánc üzleteiben

 

A téli szezont kétizgalmas italkülönlegesség, a népszerű Salted Pretzel Hot Chocolate ital és hűsítő változata, a Chocolatey Pretzel Frappuccino® Blended Beverage ital különlegesség rázza fel.

Ezek 2023. február 1-től érhetőek el a kávéház ital kínálatában. A kávézólánc új, sóspereces íz világával a tradicionális forrócsokoládék világától elrugaszkodva melegíti fel vendégeit egy ital erejéig.

A Starbucks korábban már a sós-karamellás forrócsokoládés italkülönlegességével bizonyította, hogy a sós és kakaós ízek kombinációja tökéletes harmóniát alkot. Most egy még izgalmasabb íz párra talált, amivel meglepheti vendégeit. Mivel a hideg időben eshet a legjobban egy-egy lélekmelengető forrócsokoládé elfogyasztása, így a Salted Pretzel Hot Chocolate a tél egyik új kedvencének ígérkezik.

Egy korty is elég a meleg italból, hogy felidézze a gyermekkor emlékeit. A sósperec, ami sokszor megjelent nassolnivalóként a családi étkezőasztalon, csak tovább fokozza a nosztalgia élményét. A Salted Pretzel Hot Chocolate a kakaós és sós ízek tökéletes kombinációja. A csokoládés alapot a ropogós perecdarabok kontrasztos textúrája egészíti ki, innovatív csavart hozva ezzel a forrócsokoládék világába. A csokis különlegességek kedvelőinek örömére a lágyan krémes italt csokoládés hab koronázza meg.

Kifejezetten Valentin-nap alkalmából vezette be a kávézólánc az új Chocolatey Pretzel Frappuccino® Blended Beverage ital különlegességet. A jól ismert Frappuccino® a Starbucks italai között az egyik legkedveltebb. Az új, csokoládés jeges ital - frissítő hatása miatt - nagyszerű választás lehet bárki számára. A ropogós, sósperec darabokkal kiegészített Frappuccino®gazdag csokoládés íz jegyeivel biztosítja az ízek összhangját, hogy frissítő szerelem lehessen első kortyra!

A forrócsokoládé egy baráti találkozó meghitt, és a randevúk romantikus pillanatainak is nagyszerű kiegészítője lehet. Azonban azok számára is tökéletes választás, akik kedvenc könyvüket olvasva szeretnék élvezni a forrócsoki egyedi ízét.

Az irodalom szerelmesei ráadásul most a kávéház különleges Valentin-napi nyereményjátékában is részt vehettek. A Starbucks Magyarország ugyanis arra kérte követőit, hogy nevezzék meg kedvenc írójukat vagy költőjüket kommentben a kávézólánc hivatalos Instagram oldalán közzétett bejegyzés alatt.