Szépség és stílus

2018. 17. 10., 12:30pm
A Beauty & Style egy olyan magas színvonalú professzionális kiállítás, ahol a szépségipar három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika megjelenik

A Beauty & Style egy olyan magas színvonalú professzionális kiállítás, ahol a szépségipar három nagy területe: kozmetika, fodrászat és körömkozmetika megjelenik. Cél a kozmetikai ipar új, innovatív megoldásainak a bemutatása a szakma és a nagyközönség számára.

A nagyszabású rendezvény október utolsó hétvégéjén felvonultatja innovációit, legjobb termékeit a Hungexpo-n az érdeklődőknek.

Egyedi beléptetési rendszer segítségével a szakmai és nagyközönségi látogatók, valamint az egyes szépségipari területek szakemberei, eltérő színű karszalagot fognak viselni. Ezzel is támogatva a partnereket, hogy a kiállításon minden látogatói csoportot a számukra leginkább megfelelő információkkal láthassanak majd el.

Fekete Balázs, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának elnöke bejelentette, hogy a Beauty & Style Kiállítás keretében kerül megrendezésre a Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság! Ezzel a kiállítás rangos eseménynek adhat otthont!

Móró Gabriella, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának kozmetikus osztályelnökének ismertetése alapján  a kozmetikai versenyen a már gyakorló szakemberek és a tanulók külön kategóriában indulhatnak.

A szakmai programokon többek között meghallgathatjuk majd a – nemrég lezajlott - Euroskills 2018 fodrász és szépségápoló versenyzők élménybeszámolóit is. 

A kamara képviseletében Hegyi Andrea versenyszervező a műkörmös és lábápoló terület versenyeit és szakmai programjaira hívta fel a figyelmet. A megmérettetésen a versenyzők négy műköröm-építő és három lábápoló kategóriában nevezhetnek majd. A szakmai előadások részeként sok egyéb mellett több, lábápolással kapcsolatos problémára is tanácsot kaphatunk.

Az már egészen biztos, hogy egyedülállóan magas színvonalú versenyekre és kihagyhatatlan szakmai előadásokra számíthatunk a kiállításon! 

Mire számíthatsz a rendezvényen?

  • Látványos színpadi showkra számos cég részvételével 
  • Óriási kiállítói térre sok standdal, számos kiállítóval, a legjobb termékeikkel és szolgáltatásaikkal - nézd meg a kiállításon résztvevő márkák listáját, az „Akik már itt vannak” menüpontban
  • Izgalmas előadásokra, például a géllakkozás rejtelmeiről, nem csak szakembereknek
  • Drukkolj velünk a versenyeinken vagy legyél Te a dobogós helyezettek egyike! A kiállítás keretében rendezzük meg a BKIK Kézműipari Tagozattal együttműködve a 60. Országos Bajnokságot, de lesz Országos Kozmetikai Masszázsverseny, valamint a körmös- és lábápoló szakembereket is számos kihívás várja.
    Érdemes indulni a megmérettetéseken, mert a megtisztelő címeken kívül számos nyeremény is vár a versenyzőkre, például a körmösverseny profi, összetett kategóriájának győztese és modellje számára a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja a részvételt a 2019-es londoni Nailympián!

A részletes programokért kattints IDE, a versenyekről pedig a "versenyek" menüpontban tájékozódhatsz. 

A kiállítás nagykövete: Debreczeni Zita

„Örömmel fogadtam a felkérést a Beauty & Style kiállítás nagyköveti posztjára.
Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek. Én magam is szívesen fordulok szakértőkhöz, akik személyre szabottan adnak tanácsokat, ötleteket smink és frizura témában és segítenek a számomra leghatékonyabb kozmetikai termékek és kezelések kiválasztásában is.”