Szendvicsek, saláták akár ebédre is

2018. 26. 08., 4:20pm
Az úgynevezett kényelmi termékek egyre népszerűbbek, mivel jól alkalmazkodnak a rohanó életmódhoz.

Az úgynevezett kényelmi termékek egyre népszerűbbek, mivel jól alkalmazkodnak a rohanó életmódhoz. Egyre népszerűbbek a készen kínált szendvicsek és saláták, akár ebédre is. A garantáltan friss, azonnal fogyasztható ennivalók a SPAR új convenience üzemében készülnek, s egyre többen fedezik fel mostanában az üzletlánc készen kínált, hideg fogásait.

enjoy. termékek: gyors segítség a rohanó hétköznapokon

A vásárlókat szeptembertől tizenöt – immár az új üzemben készült – majonéz alapú saláta és tizenötféle korszerűen összeállított szendvics várja a cég üzleteiben. A jól ismert és kedvelt szalámis, rántott-húsos vagy körözöttes szendvicsek mellett feltűnnek izgalmas újdonságok is, mint a hal nuggets-es, a tojáskrémes variáció, vagy a görög perec. A saláták széles kínálatában az almás-sajtos-kukoricás, az erdélyi, vagy a tabáni mellett természetesen megtalálható a klasszikus franciasaláta is.

A fejlesztési tervek között fontos helyen áll az enjoy. márkanévvel ellátott termékek választékának folyamatos bővítése. A tervek szerint a convenience üzemben készülő szendvicsek és saláták mellett salátaönteteket, hűtött leveseket, italokat, tortaszeleteket és kávékat, húskészítményeket, pékárut, sushikat, valamint probiotikus joghurtitalokat is gyártanak a jövőben.

„A fogyasztói igények változásával az elmúlt években jelentősen megnőtt a kereslet az olyan élelmiszerek iránt, amelyek gyors, ugyanakkor minőségi, tartalmas étkezést jelentenek a rohanó hétköznapokon. Termékfejlesztéseink között fontos helyen áll a convenience, azaz a kényelmi termékek választékának bővítése. Ma már több mint 100 SPAR és INTERSPAR áruházban találkozhatnak a vásárlók a minőségi alapanyagokból készült hideg szendvics- és salátakínálatunkkal. Vásárlóink szélesebb körű kiszolgálása érdekében úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket egy új, korszerű üzemegységben állítják össze munkatársaink a jövőben” – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Új SPAR üzem a kényelmi termékeknek

Az üzletlánc figyel a vásárlóira, lépést tart a folyamatosan változó fogyasztói trendekkel. A vevők szélesebb körű kiszolgálása, valamint a frissesség és kiváló minőség állandó biztosítása miatt döntött úgy a vállalat, hogy a kényelmi termékeket saját új, korszerű üzemegységben állítja össze a jövőben. Az 1,2 milliárd forintból megvalósított, 1500 négyzetméteres üllői üzem a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfelelő létesítmény két csomagolósorral kezdte meg működését. Az üllői enjoy convenience üzemben a legmodernebb technológiával készülnek a hideg élelmiszerek. A minőség biztosítására jellemző például, hogy a húskészítményt tartalmazó szendvicsekbe és salátákba a bicskei Regnum húsüzemében készülő termékek kerülnek.

A hét öt napjára tervezett gyártás során – kezdetben – naponta 4 tonna majonézes saláta és 20 ezer szendvics kerül majd az üzletekbe. A vállalat rövidtávú célja az, hogy SPAR-csoport minden áruházát ellássa az Üllőn készülő termékekkel.