Szemöldököt nekünk!

2022. 15. 02., 9:59pm
A kifejező, karakteres szemöldökért egy professzionális készlet

 

Arcunk karakterét nagyon is meghatározza, milyen a szemöldökünk. A formás, szépen ívelt, szinte rajzolt, ápolt szemöldök emeli megjelenésünket a mindennapokban és az esti programok során.

A CATRICE Limitált kiadású BANG BOOM BROW professzionális készlete maximális tartással karakteres szemöldököt hoz létre, amely egésznap kitart.

A Brow Fix Soap Stylist most hat különböző árnyalatban kapható, így tökéletesen passzol minden szemöldökszínhez, plusz azonnali lifting hatása is van. Az új év még több wow pillanatáért a Duo Brow Lift ecset és a Face & Brow fixáló spray hosszantartó, dús és sűrű szemöldököt biztosít február közepétől!

BROW FIX SOAP STYLIST szemöldökformázó

Találd meg a tökéletes egyezést: finom, szőke szőrszálak erősítése, vagy teljes kontúrozás a sötét szemöldökhöz! Ezzel a hat árnyalattal biztosan minden szemöldöktípus megtalálja a megfelelő színt. A liftinghatás másodpercek alatt segít hosszantartó, kifejező szemöldököt alkotni!

DUO BROW LIFT ECSET - Formázz!

A Duo Brow Lift ecset tökéletes formát ad a szemöldöknek, hogy az illeszkedjen az arc alakjához. A kiváló minőségű szintetikus sörtékkel ellátott professzionális ecsetduó kétszeresen segít: keféld a szemöldököt felfelé a kefével, tedd ideális helyzetbe, majd fixáld az ovális ecsettel. Tökéletes szemöldök az egyedi pillanatokhoz.

FACE & BROW FIXÁLÓ SPRAY

Hibátlan, matt és fixált smink: a Face & Brow fixáló spray-vel csak egy fújás szükséges ahhoz, hogy tökéletesen nézz ki. A benne lévő zöld teának köszönhetően a mattító spray kellemesnek érződik a bőrön, és biztosítja a hosszantartó, tökéletesen formázott szemöldököt.