Szájmaszkos mézeskalács

2020. 02. 06., 7:40pm
A csodálatos magyar népművészeti minták, virágok, tájjellegű motívumok mellett most szájmaszkos mézeskalácsokat is készít a művész. Ezzel tiszteleg az egészségügyi dolgozóknak.

Az évek alatt milliós nagyságrendű mézeskalács készítésén van túl Bocsi Csilla mézeskalács készítő. A csodálatos magyar népművészeti minták, virágok, tájjellegű motívumok mellett most szájmaszkos mézeskalácsokat is készít a művész. Ezzel tiszteleg az egészségügyi dolgozóknak.

„A koronavírus-járvány kirobbanása óta azt érzékelem, hogy az emberek sokkal figyelmesebbek, segítőkészebbek, türelmesebbek és kedvesebbek egymással. A munkahelyek elvesztése, felfüggesztése sajnálatos módon nemcsak Magyarországon, de világszerte is nagyon sok  családot érint.

Számos kezdeményezés indult el az interneten, amivel felhívják a lakosság figyelmét, hogy amennyiben tehetik, támogassák a magyar vállalkozókat. Fantasztikus  és nagyon megható érzés ennyi szeretet és segítséget kapni. A szájmaszkos mézeskalács által szeretném megköszönni, illetve  tisztelegni és kifejezni  együttérzésem az egészségügyi dolgozókkal és  minden magyar emberrel”. - mondta a népszerű kézműves.

A mézeskalácsok minden darabja az alapanyag beszerzéstől, a tésztagyúrástól, a díszítésen át, egészen a csomagolásig egyedileg, egyenként, rengeteg kézi munkával készül. Az élelmiszer alapanyagból készült dísztárgyak, nem fogyasztásra készülnek.

Bocsi Csilla munkái itt:

https://www.facebook.com/pg/CsillaMezeskalacsa/photos/?ref=page_internal