Sütőtök a kávéban, hozzá finom sütemények

2022. 08. 09., 4:20pm
Vadonatúj jeges verzióval tér vissza a közkedvelt Pumpkin SpiceLatte

 

Az őszi szezon ikonikus itala, a Pumpkin Spice Latte ismét elérhető a Starbucks Magyarország kínálatában.

A rajongók kedvenc itala mellett egy új, hűsítő verziót is kipróbálhatnak a kávézólánc vendégei, a Pumpkin Cream Cold Brew kávét. A vadonatúj finomság tökéletes kiegészítője lehet egy csodálatos őszi napnak.

A Cold Brew kávét a baristák nagy odafigyeléssel készítik. A hideg vízzel kevert őrölt kávét 20 órán át áztatják, aminek köszönhetően egy selymes, gazdag íz világú kávé jön létre. Az elkészült hideg italt a Pumpkin Cream Cold Brew-hoz egy csipetnyi vaníliával ízesítik, és felhabosított vaníliakrémből sütőtökkrémes habbal koronázzák. Az italra ezután kerül a sütőtök szórás, a fahéj, szerecsendió és szegfűszeg ízeivel.

Egy jó kávé mellé finom sütemény is dukál. Az idei ősz szezonális desszertjei kiválóan illeszkednek a Pumpkin Spice Latte íz világához. Visszatért a vendégek egyik kedvence, a Sós karamellás muffin. Megjött édesebb testvére, a Sós karamellás csokoládétorta is, ahol a lágy, könnyű csokoládékrémet sós karamella bolondítja. A fánkok szerelmesei pedig a Crème Brulée Donut-ot kóstolhatják meg, amely selymes vaníliakrémmel és ropogós külsővel nyújt páratlan élményt.

A Pumpkin Spice Latte termékcsalád és az őszi süteménykülönlegességek szeptember 6-a, keddtől érhetőek el a hazai Starbucks üzletekben.

A kávézólánc az őszi ízek kóstolásakor is környezettudatosságra ösztönzi vendégeit. Amennyiben a vásárlók italukat saját tumblerbe vagy reusable cup-ba kérik, továbbra is 160 forint kedvezményt kapnak.