Sunshine & Chill:

2023. 10. 08., 7:22pm
mangóízű jegesteával és szelfigéppel várja a fesztiválozókat a Sziget találkozási pontja

 

Kezdetét vette a 2023-as Sziget Fesztivál, ami már régóta nem csak a világsztárokról és a népszerű hazai előadókról szól. Egy külön világ, ahol pár napra elengedheted magadat, és fesztelenül élvezheted a hozzánk érkező zenekarokat, előadókat és a legváltozatosabb kulturális programokat. De, mint minden fesztiválon, a Szigeten is kell egy hely, ahol kikapcsolódni, csillezni lehet a barátokkal.

Aki már járt kint a Szigeten, az tudja, hogy nehéz választani a rengeteg jobbnál jobb koncert és program közül, a színpadok és helyszínek közötti vándorlásban pedig időnként el lehet fáradni. Két dologra minden baráti társaságnak szüksége van a fesztiválon: egy találkozási pontra, ahonnan elindulhatnak a zenei felfedezőútra, és egy pihenőhelyre, ahová két koncert között betérhetnek egy kis feltöltődésre. Ez a helyszín idén a Lipton Ice Tea Sunshine Spot lehet az Európa Színpad szomszédságában, ahol egész nap játékos aktivitások várják a fesztiválozókat egy-két frissítő jegestea vagy koktél mellett. A hely tetőterasza ideális arra, hogy a baráti társaságok feltöltődjenek a napfény energiájából, a bárban pedig kipróbálhatják például az új, cukormentes mangóízű zöldteát. Ez magában is remek frissítő, de a vendégek megkóstolhatják valamelyik jegestea alapú alkoholos vagy alkoholmentes koktélban is - mint a Mango on the Beach vagy a Tea-Time Gimlet - mert a nyári melegben egy hűsítő és ízekben gazdag ital a legjobb választás egy jó beszélgetéshez.

A barátokkal eltöltött minőségi időn túl, a fesztivál-élményhez a koncertek is hozzá tartoznak. Amit lehet élvezni a tömegben tombolva, vagy a színpadtól kényelmes távolságban, egy jegesteával a kézben. A hangulat itt is adott, a frissítő emlékeket pedig egy GIF- és szelfigéppel megörökítve garantáltan nagy sikert lehet aratni.