Summer Mood On - Üdv Baliról!

2023. 08. 05., 10:42pm
Stílusos, egymással variálható darabok

 

A nyár közeledtével a Reserved egy inspiráló utazásra hív, és egészen Baliig repít téged. 

Ugyanis ez volt a helyszíne az új, Summer Mood On! kollekció fotózásának. A tenger telített színei, a trópusi környezet növényei, a helyi építészet lenyűgöző részletei, valamint Szulc Dorota képei számos ihletet adnak a közelgő nyárhoz: stílusos fürdőruhák, könnyed tengerparti horgolt darabok és hozzájuk illő kiegészítők.

A kollekció a romantikus, és a bukolikus stílusjegyeket ötvözi fodrokkal, megkötős pántokkal, valamint macramé ruhadarabokkal, melyek természetes színekben tündökölnek.

Számtalan egyrészes fürdőruha – van, ami többet, van, ami kevesebbet takar – valamint egymással kombinálható bikinik, különféle kimonók, ponchók és strandkendők várnak rád.

A kollekció tartalmaz többféle formájú és méretű szalmakalapokat, nagyméretű, fonott táskákat, amelyekben kényelmesen elférnek a strandoláshoz szükséges kellékek és szuvenírek.

A kollekcióhoz illő lábbelik is megtalálhatóak. Például flip-flopok, szandálok és papucsok a bézs és a krém árnyalataiban, fekete és fonott részletekkel, lapos-, vagy kis sarokkal.

A fürdőruhák bőséges választékából könnyedén megtalálhatod a hozzád illő darabot. Legyen szó széles, keskeny vagy levehető pántról, visszafogott vagy kivágott dekoltázsról, magas vagy alacsony bugyivonalról. Az aprólékosan kidolgozott, részletgazdag fürdőruhákkal egyszerű lesz megtölteni a bőröndöt a nyaraláshoz!

Az áttetsző ruhák, és a nadrágszettek szintén feldobják a nyári megjelenést azáltal, hogy egyszerre takarnak, és mutatják meg a színes fürdőruhát alatta.

A kollekció színpalettája a korall, a narancs és a kakaóbarna meleg árnyalataira épül, feketével, és törtfehérrel kombinálva.

A mintákat a változatos anyagok és különleges textúrák helyettesítik. A gyűrt textil, a festett csíkok, a csipke és a horgolt minták teszik a kollekciót igazán egyedivé és szemet gyönyörködtetővé.

A kissé absztrakt állatminták, mint a kígyóbőr és a leopárd, fehér, fekete és bézs árnyalatokkal egy nagyon érdekes kombinációt alkotnak.

A Summer Mood On! kollekció már elérhető az üzletekben, online és a Reserved app-ban!Fotó kreditek: 

Fotós: Szulc Dorota

Modell: Natalia Uliasz

Modell: Justyna Michalska