Stílusosan az ünnepi otthon kényelmében

2020. 26. 11., 5:30pm
A karácsonyi időszak a pihenés helyett gyakran a fergeteges ünnepi készülődésről szól.

A karácsonyi időszak a pihenés helyett gyakran a fergeteges ünnepi készülődésről szól.

Legalább annyira elfoglaltak vagyunk, mint az év többi napján, ha nem jobban! Bár minden nő egy igazi wonder women, az idei év zárásaként már mind alig várjuk, hogy végre egy kicsit nyugodtan hátra dőlhessünk.

Itt az ideje, ne home office-ként gondoljunk a nappalinkra és igazán kényelembe helyezzük magunkat. De ehhez nem kell lemondani a stílusos szettekről sem!

Végre újra előkerülhetnek a család kedvenc társasjátékai, bűntudat nélkül tarthatunk egész napos karácsonyi mozi maratont… Ám, akár egy nyugodt forraltborozáshoz is tökéletes szett lehet a legkényelmesebb fehérneműd, pizsamád és mamuszod. De lehet ezt stílusosan is?

Annyi időt töltöttünk idén a négy fal között, hogy most már szeretnénk az otthon kényelmében is stílusosnak érezni magunkat. Ehhez akár magadat is meglepheted egy szuper, új szettel. Akár remek ajándék lehet női szeretteidnek is, hogy a kedvenc otthoni időtöltéseteket a legújabb darabjaitokban élvezhessétek.

Ha igazi puha, bekuckózós kényelemre vágysz, a Triumph Everyday Body Make-Up Soft-Touch kollekciójában tuti megtalálod a legújabb kedvenceidet.

 

A Velvet Rose viszont csábító alakjával és pazar bársony elemeivel burkol kényelembe.

 

Elegáns dizájnjával egy statement blézer alatt a pároddal kettesben elfogyasztott romantikus vacsora tökéletes szettje is lehet.

A lényeg, hogy a kényelmes darabokkal akár online ajándékvásárlás vagy a barátokkal töltött videó chates, karácsonyi forraltborozások közben is lehetsz stílusos, és jól érezheted magad a bőrödben a kanapéra heveredve is.