Stílusos ragyogás a Nine West New York cipőivel

2023. 28. 12., 5:51pm
Fedezd fel a különleges alkalmakhoz passzoló, gyönyörű modelleket!

 

New York utcáinak lehengerlő stílusát hozza el a Nine West "The Party Edit" kollekciója.

Tükörfényes, vagy strasszos csillogás, klasszikus vonalak modern köntösben.

Az ünnepi szezonban itt az ideje, hogy öltözékeddel mindenkit lenyűgözz; ennek pedig elengedhetetlen kelléke egy pár csodás cipő! A Nine West New York új kollekciója ultra nőies modelleket vonultat fel. Fedezd fel a magával ragadó választékot - eljött a “The Party Edit” ideje!

A divatos magassarkú cipők ‘must have’ kiegészítők a fenomenális megjelenéshez! A Nine West New York legújabb kollekciójában ezüst, arany és fehér modellek kaptak helyet, amelyek egy koktélruhával, de egy túlméretezett öltönnyel párosítva is remekül mutatnak. A tükörfényes, vagy éppen gazdagon díszített részletek biztosítják, hogy kitűnj a tömegből.

A klasszikus, mégis divatos, vékony pántokkal készült modellek tökéletesek a stabilitást kedvelők számára. Az arany, ezüst, zöld, rózsaszín, piros és időtlen fekete árnyalatok közül mindenki talál kedvencet.

A “The Party Edit” táska kollekciója pedig pont az “i”-re.

Válassz az elegáns, finom aranyláncokkal díszített táskák közül, vagy a flitterekkel és strasszokkal díszített darabokból, a játékosabb megjelenés jegyében.

Karácsonyra és szilveszterre egy kis, doboz alakú kézitáska fekete, fehér vagy bézs színben elegáns, mégis sokoldalú megjelenést kínál.

Az ezüst kiegészítők rajongói szintén számtalan kiegészítőt találnak a Nine West New York kollekciójában, így nincs szükség további ékszerekre.

Élvezd a kedvezményeket a CCC üzletekben, az alkalmazásban és a ccc.eu/hu oldalon. Az akció január 28-ig elérhető, vagy amíg a készlet tart. Dobd fel ruhatáradat ezekkel az elegáns kiegészítőkkel!