Stílusos összeállítások

2020. 27. 05., 1:48pm
A városban tervezed a nyár nagy részét?  Elkészültek gardróbod tökéletes darabjai a következő időszakra!

A városban tervezed a nyár nagy részét?  Elkészültek gardróbod tökéletes darabjai a következő időszakra!

Megérkezett a RESERVED nyári kollekciója. Tökéletesen bemutatja a kifogástalan nyári gardrób hangulatát, amely egyben praktikus és stílusos: a munkahelyedről egyenesen indulhatsz a kora esti programokra is, s így tökéletesre fejlesztheted a „day to night” stílust.

A kollekció arca, a sikeres és népszerű lengyel modell, Patrycja Gardygajlo, akit a leghíresebb lengyel és nemzetközi divat magazinok oldalairól ismerhetünk.

A RESERVED tervezői ezúttal a fehér és a bézs különböző árnyalataira koncentráltak.

A könnyed és légies darabok, mint például a derekunkat kiemelő szaténcsillogású zakó a hozzá passzoló nadrággal minden alkalomra tökéletes választás - a sikkes stílust lazíthatjuk egy farmer inggel is.

Mit szóltok egy könnyű kötésű, V nyakú pulóverhez, melyet a felhők ihlettek, egy A vonalú szoknyával vagy

egy légies kabáthoz, elnagyolt zsebekkel, magas derekú nadrággal? Ebben a szezonban nem a színek kombinálásával, hanem a különböző textúrákkal és a szabásvonalakkal játszunk.

Ami az anyagokat és a textúrát illeti a félig áttetsző ingek pasztell színekben, a finom anyagú felsők vagy csillogó, bőrhatású darabok - melyek alól a testünk is kivillan – lesznek idén nyáron a kötelező darabok. A nyakkivágás is fontos szerepet kap: a hátunk hangsúlyozása, illetve, a vállakat és nyakat kiemelő megoldások kerülnek előtérbe.

A RESERVED mindig is arra bíztatja vásárlóit, hogy legyünk bátrak, merjünk kísérletezni a különböző stílusokkal és divatirányzatokkal.

A flitteres zakóhoz és nadrághoz ne csak az új évi bulik és farsang időszakában merjünk nyúlni, hanem tavasszal és nyáron hordjuk őket – hisz az anyag gyönyörűen tükrözi a napsugarakat és így biztosan minden szem rád szegeződik.

Természetesen nem kell mindig az extravaganciára gondolni, ha stílusosan szeretnénk az utcára lépni, gondoljunk csak a skandináv nők megjelenésére: sokszor elég egy kiváló minőségű és tökéletes szabású póló, hogy a társaság divatikonjává váljunk.

Ne feledjük a ruhákat sem, az első számú trend a spagetti pántos ruha lesz.

Az idei kollekció színskálája természetesen nemcsak az előzőleg említett fehér, és bézs különböző tónusai: a levendula, a menta és a sötét zöld, a barna és a kék különböző árnyalatival találkozunk majd, s fontos az is, hogy a hasonló árnyalatokat, hasonló árnyalatokkal kombináljuk.

A minták nem kapnak nagy szerepet ebben a kollekcióban, bár találkozunk egy többszínű és lélegzetelállító levélmintával is. A kiegészítőket szintén érdemes közelebbről megvizsgálnunk, különösen a bokánkra köthető szandálokat és az aktatáska stílusú táskákat.

Iwan Zalewski főszereplésével, a férfi kollekció színei és stílusa nagyon hasonló – mégis, a visszafogott lila helyett élénk rózsaszín és

mélykék árnyalatok, illetve a minták is hangsúlyosabban köszönnek vissza egzotikus növények képében.

A stílusos városi összeállítások mellett tökéletes darabokat találunk a vízparti nyaralásokhoz is.

A csíkos, kapucnis pulcsi vagy kardigán, a széldzseki, a fehér sort, a sportos cipő (vagy espadriell) és a vitorlázás ihlette hátizsák tökéletes darabok egy hajón eltöltött napra.

A hétköznapokba visszatérve, csak vegyél fel egy fehér nyári öltönyt kényelmes talpú cipővel vagy egy sötét könyékig érő pólót, hasonló árnyalatú sorttal és edzőcipővel!

Női modell: Patrycja Gardygajło

Férfi modell: Iwan Zalewski