Stílusos és kényelmes kiegészítők

2023. 02. 10., 5:45pm
a hosszú munkanapokhoz

 

Hogyan találj vissza a nyaralás után az irodai valóságba?

Helyezd előtérbe a munka és a magánélet egyensúlyát, és készülj fel velünk a munkába való visszatérésre. A Kazarral közösen olyan termékeket válogattunk össze, amelyek tökéletesek az irodába. A termékeket úgy választottuk, hogy a klasszikus, konzervatívabb darabok mellett, a lazább stílust kedvelők is megtalálhassák a kedvencüket.

Loafer

A loaferek közel egy évtizeddel ezelőtt váltak igazi divattá, és máig hűek maradtak hozzánk. Egyszerűségük és klasszikus stílusuk teszi őket időtlen darabbá, ami tökéletesen beilleszthető a munkaruházatba. Legfőbb előnyük, hogy nem csak csodásak, hanem sokoldalúak is. Könnyedén átválthatunk velük a munkanapi dresszből esti programok eleganciájába.

Balerina

Az ősz divatját idén a balettcipők uralják. Ezek a cipők tökéletesen illeszkednek minden nadrághoz, ruhához és szoknyához, így valósággal elengedhetetlenek a hétköznapi gardróbból. Lapos talpuk kényelmet biztosít, így hosszú órákon át is viselheted őket a munkahelyeden anélkül, hogy a stílusról kellene lemondanod.

Mary Jane

A balettcipőkhöz hasonlóan a mary jane cipők is jelenleg rendkívül népszerűek, és a divatszakértők szerint ezek a lábbelik igazi időtlen darabok. Egyszerű, mégis elegáns stílusuk olyan, ami mindig visszatér a divatba, és a ruhatáradban hosszú távon is megállja majd a helyét. Ezért érdemes beruházni rájuk.

 Törpetűsarkú

A magassarkú cipők iránti rajongás az utóbbi időkben csökkent, főként, ha munkahelyi öltözködésről van szó. De azért még mindig nagy örömet okoz, amikor felhúzunk egy párat - különösen, ha munka utáni programra is készülünk. Azonban nem szükséges nagyon magas sarkút választanunk. A kisebb törpesarkú cipők hosszú ideje hódítanak, és sokak számára váltak már a megbízható és kényelmes választássá.

Cowboy csizmák

 

A cowboy csizmák esetében újra és újra ugyanazt a kérdést tesszük fel magunknak: lehet-e üzleti viselet? Bár minden munkahelynek megvan a maga öltözködési szabályzata, az általános konszenzus az, hogy: igen. A cowboy csizma alkalmi viselethez való kulcsa: tudd, milyen darabokkal párosítsd.

Hátizsák

A hátizsákok most az elegancia és kényelem tökéletes ötvözetét kínálják. Stílusos megjelenést kölcsönöznek, miközben teljes mozgásszabadságot biztosítanak. Ezek a divatos darabok olyan praktikus társak, amelyekben minden apróság elfér. Tehát, ha a divatot és a szabadságot is egyetlen kiegészítőben keresed, a hátizsák lesz a te tökéletes választásod!

Válltáska

A divatvilág egyik elengedhetetlen kiegészítője, a klasszikus válltáska, amely nemcsak gyönyörű, de rendkívül praktikus is. Kézre áll és könnyen hordozható, mégis meglepően sok minden elfér benne, amire a munkahelyen szükségünk lehet.

Ez a stílusos táska képes feldobni és kiegészíteni bármilyen ruhadarabot.

Nagy válltáska

A nagy válltáskákat két szóval lehet leírni: divat és praktikum. Mostantól nincs szükség több táska cipelésére. Itt a tökéletes megoldás, amelyben a laptopod is kényelmesen elfér. Ez a divatos darab nemcsak trendi, hanem rendkívül kényelmes, és a nap folyamán szükséges összes holmidat is magaddal viheted benne. Így magabiztosan léphetsz az utcára, mert tudod, hogy minden fontos dolog nálad van.