Sokszoros Emmy-díjas amerikai színész állt a magyar Plüss Kommandó mellé

2022. 22. 06., 9:57pm
Kristos Andrews, ötszörös Emmy-díjas amerikai színész is a magyar koraszülötteket mentő alapítvány, a Plüss Kommandó mellé állt.

 

A fiatal amerikai sztár az alapítvány részére szervezett külön fotózáson is részt vett, amivel célja, hogy minél több embert buzdítson támogatásra.

A többszörös Emmy-díjas amerikai színész, Kristos Andrews plüss oroszlánját árverezi el ebben a hónapban a Plüss Kommandó. A kis oroszlán licitjéből befolyt összeg azoknak a PICiknek ad esélyt az életre, akik hónapokkal a születésük várható ideje előtt érkeztek, sokszor kritikusan kis súllyal, fejletlenül. A plüss játékfigura a színész saját kézzel aláírt, az Alapítvány sorszámozott piros szeretetszalagjával kerül licitre.

Kristos Andrews és Vida Virág

A Kristos Andrews által felajánlott plüssállat értékét tovább növeli, hogy a színész a szeretetszalagot személyes üzenettel látta el. A licitet megnyerő adományozó egy művészi fényképet is kap a színészről. Vida Virág, Los Angeles-i magyar tudósító, és az alapítvány jótékonysági nagykövete a professzionális fotóst, Szász Zita Laurát kérte fel, hogy készítse el a képet az amerikai fotózáson az ikonikus “Pink Wall” előtt.

Kristos Andrews a The Bay sorozat sztárja a Day-time Emmy-történetének legsikeresebb színésze. Rekordot tart azzal, hogy egymás után ötször nyerte el a sorozatok legjobb férfi főszereplőjének járó díjat. A színészről kevesen tudják, hogy Guiness világrekorder gördeszkás volt, mielőtt a Hollywoodi karrierje szárnyalni kezdett.

Mint mondja: “A gördeszka megtanította nekem, hogy mit jelent elesni, majd felállni, és legbelül mindig is sportoló maradok.” Kristos Andrews egyik legújabb filmjében a Kereszttűz-ben (Survive the Game) Bruce Willis partnereként tűnt fel. A filmet tavaly október végén mutatták be az Egyesült Államokban. Különlegesség, hogy ez egyike Bruce Willis utolsó filmjeinek, amelyet a betegsége miatti visszavonulása előtt készített.

Andews - aki két éve veszítette el szeretett édesanyját - különösen fontosnak tartja az anya és a gyermeke közötti különleges kapcsolatot. Ezért is tekintette szívügyének, hogy arcát adja a magyar koraszülött mentő kampányhoz és felajánlja személyes plüss oroszlánját.