Sisterlove Disney kollekció 2.

2022. 07. 11., 9:36pm
További make up a mesék világából - essence Disney Villains

 

Az új essence és CATRICE Sisterlove "Disney Villains" kollekciót a Disney karakterei, Demóna, Scar és a többiek ihlették. Ennek a kollekciónak az a célja, hogy inspirálja és ösztönözze az embereket az alábbi mottónak megfelelően: „Lásd a szépséget mindenkiben!"

essence Disney Villains szemhéjpaletta

Disney feeling, ameddig a szem ellát: a Gonosz Királynő, Ursula és Scar ihlette szemhéjpúder palettái 14 színnel rendelkeznek, hogy tartós, egyedi megjelenést hozzanak létre. A színsémák megfelelnek a karaktereknek. A Gonosz Királynő ihlette paletta színes árnyalatokban, az Ursula ihlette paletta a rózsaszíntől az orgonáig terjedő árnyalatokban, a Scar ihlette paletta pedig zöld és barna árnyalatokban érkezik. Ráadásként az erősen pigmentált szemhéjpúder árnyalatok némelyikét a megfelelő logo díszíti, mely szemet gyönyörködtető! Emellet az árnyalatok kellemes vanília illatúak! Annak érdekében, hogy segítsen meglátni a szépséget magadban, a palettákat tükör forma ihlette kedvenc meséinkből.

essence Disney Villains Ursula szemhéjpúder ecset

A megfelelő ecset elengedhetetlen a tökéletes szemsminkhez. Még jó, hogy az Ursula inspirálta szemhéjpúder ecset már elérhető a púder textúrák tökéletes alkalmazásához. Puha szintetikus sörtéinek köszönhetően gyengéd, mégis pontos a szemhéjon, lehetővé téve a különféle sminkes megjelenéseket. A fénypontja? A lila ecsetfogantyú a fémes háromágú kialakítással à la Ursula.

essence Disney Villains ELECTRIC GLOW colour changing ajakrúzs

Teljesen varázslatos – a színváltó rúzsok már kívülről is jól néznek ki! Gyönyörű kristályos megjelenésük van rózsaszín és lila színben. A fémes csomagolást a Gonosz királynő és az Ursula ihlette. Ami nagyszerű: a színváltó rúzsok pH-reaktívak, és nemcsak fokozzák a természetes ajakszínt, hanem tápláló hatásuk is van.

 

 

 

essence Disney Villains Evil Queen I LOVE EXTREME Volume szempillaspirál

Csodálatos szempillák másodpercek alatt? Határozottan lehetséges mindenki számára, aki használja az essence Disney Villains Gonosz királynő ihlette I LOVE EXTREME Volume szempillaspirált a pilláin! Anélkül, hogy meg kellene kérdezni a tükröt. Az extra nagy rost kefe minden egyes szempillát bevon a textúrával, és elsöprő dússágot hoz létre. Még jobb, hogy mélyfekete kontrasztot teremt, és ragyogóvá teszi a szemet!

essence Disney Villains Maxi pirosító

Igazi csodaeszközök a friss megjelenésű arcszínhez. Selymes textúrájukkal ragyogó megjelenést varázsolnak – teljesen természetes módon. A kéttónusú púderpirosítók rózsa árnyalatokban (Evil Queen ihlette pirosító) és barna nude árnyalatokban (Ursula ihlette pirosító) kaphatók – így kiválaszthatod a bőrtípusodnak megfelelő tökéletes árnyalatot.

essence Disney Villains Scar Blender ecset

A Scar ihlette Blender ecset teljessé teszi ecsetgyűjteményedet. A puha, szintetikus sörték megkönnyítik a szemhéjpúder és az erős vonalak keverését – tökéletes sminkmegjelenés érhető el! A Blender ecset fémes karomkarcolásokkal rendelkezik a fogantyúkon, és azonnal emlékeztet minket a gonosz Scarra.

essence Disney Villains arcszérum

Friss arcbőr, mint egy mesében? Az arcszérum pont az, amit keresel. A hidratáló gél textúra felfrissíti a bőrt, és gyorsan felszívódik anélkül, hogy maradványokat hagyna maga után. A Gonosz Királynő ihlette Szérum tápláló rózsavizet is tartalmaz. Az abszolút csúcspont a gyönyörű vízgyöngyök, amelyek kiegészítik a mesebeli szérumot. Ha már a gyönyörűségnél tartunk: a csomagolás egy álom – a Gonosz Királynő által inspirált szérum virágmintás.

essence Disney Villains kézkrém

Száraz kezek? Többé már nem. Ezzel a kézkrémmel a bőröd mindig selymes és puha lesz.

Az Evil Queen ihlette krém ragacsos érzés nélkül felszívódik és intenzív nedvességet biztosít a mandulaolaj összetevőnek köszönhetően.

A Gonosz királynős friss citromfű, az Ursula ihlette változatban a friss levendula különböző illatai biztosítják, hogy a kézkrém ne csak igazán szemet gyönyörködtető legyen, hanem az orrunk kedvence is.