SiófOK – Videópályázat fiataloknak

2023. 01. 10., 8:56pm
ahol keressük Siófok leendő digitális fiatal nagykövetét,

 

hogy nyár fővárosa a közösségi médiában is menő legyen!

Siófok Város Önkormányzatának Kommunikációs és Turisztikai Irodája videópályázatot hirdet a digitális világban otthonosan mozgó, kreatív diákok részére. A SiófOK pályázat célja megtudni, miként látják a helyi fiatalok Siófokot, mitől egyedi a város. Mit tartanak a legvonzóbbnak lakhelyükön, illetve a város népszerűsítése a szabadidőt aktívan és igényesen eltölteni kívánó fiatalok körében.

A 13 és 20 év közötti korosztályból várják egyéni vagy csapatok jelentkezését maximum 1-1,5 perces videók beküldésével. Műfaji kötöttség nincs, lehet komoly, humoros, informatív, a lényeg az egyediség és a mai fiatalok maximális elérése, megszólítása.

2023. november 6. éjféligvárják a jelentkezéseket. A beküldött anyagokat szakmai zsűri bírálja majd el, így kerülnek kiosztásra az értékes nyeremények is az első három helyezett közt:

Díjazások:

I. helyezett:bruttó 155.000 Ft

II. helyezett: bruttó 105.000 Ft

III.helyezett: bruttó 55.000 Ft

Az eredményhirdetésre 2023. december 1-én, a Siófok55 Városnap keretében kerül sor.

A pályázat hosszú távú célja megtalálni Siófok digitális fiatal nagykövetét, aki kreativitásával segítheti a város marketingkommunikációját a manapság kihagyhatatlan és óriási eléréseket generáló online platformokon.

Bővebb információ és a nevezéshez szükséges dokumentumok az alábbi linken találhatóak: https://siofok.hu/helyi-hirek/siofok-mutasd-be-a-varost-a-fiatalok-szemevel

Jelentkezzetek és legyet Siófok Fiatal Digitális Nagykövetei!

 www.siofok.hu 

https://www.facebook.com/siofokguide ; sajto@siofok.hu