Sétálj kávéddal a fenntartható jövő felé

2023. 10. 04., 12:54pm
A Föld hónapján limitált kiadású reusable cup, ültethető magkártya és még több  kedvezmény

 

 A Starbucks Magyarország évek óta részt vesz olyan kezdeményezésekben, amelyek elősegítik a fenntartható jövő megteremtését. A Föld hónapja alkalmából különböző aktivitásokkal hívja fel a figyelmet a környezettudatos megoldásokra a vállalat: a kávézólánc áprilisban kedvezményekkel, ajándékokkal és limitált kiadású poharakkal készül vendégei számára.

„A Starbucks környezettudatos kezdeményezéseit mindig nagy örömmel fogadják a vendégeink, ami pedig különösen nagy elismerés számunkra, hogy egyre többen választanak kávézóinkban zöld megoldást, mint például a reusable cup poharakat. Áprilisban ezt a szokást szeretnénk ünnepelni és tovább erősíteni” - mondta Kerek Fanni a Starbucks magyarországi brand managere.

A Starbucks Magyarország azokra is gondolt, akik egyszerre szeretnék átélni az egyedi és fenntartható kávéélményt; április 14-től bármelyik grande Iced Shaken Espresso kérhető limitáld kiadású reusable cupban, amely különleges mintájával nem csupán a tavasz energiáját, de az összefogásban rejlő erőt is hirdeti, méghozzá újra és újra

A Magyarországon az AmRest által üzemeltetett kávézólánc számos olyan kezdeményezés mellé állt már, amelyekkel közösen hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.

A Föld hónapja alkalmából pedig a kávézólánc további kézzel fogható aktivitásokkal ösztönzi vendégeit a fenntartható megoldások választására, különös tekintettel a reusable cup-ra. Áprilistól a korábbi 160 Ft helyett 200 Ft kedvezményt biztosít azon vendégei számára, akik termoszukba vagy reusable cupba kérik az italukat, ezzel is ösztönözve őket a fenntartható megoldások választására. A hónap közepétől ráadásul minden reusable cuphoz és termoszhoz ajándék jár, az újonnan vásárolt poharak ugyanis magkártyákat rejtenek, amelyeket elültetve új növénnyel gazdagíthatjuk nem csupán otthonunkat, de a Földet is.