Segíthetsz! - Így nyerhet értelmet a mobilozással töltött idő!

2022. 14. 02., 2:13pm
Hány percet nézed a mobilodat egy nap? Jó hír, hogy most ebből akár 2 perccel is sokat segíthetsz!

 

Egy innovatív mobil applikáció segítségével ma már pénz helyett, a mobilunk nyomkodásával és kisfilmek megtekintésével is adományozhatunk.

A Sharity kezdeményezés egyedülálló és innovatív módon motiválja adományozásra az eddig inaktív embereket, akik idáig nem, vagy csak minimálisan tudtak, akartak támogatni jótékonysági szervezeteket.

A mobil applikáció lehetőséget teremt arra, hogy ne csak önkéntes munkával és a bankkártyával, de a saját idejükkel is adományozzanak az emberek. Például úgy, hogy reklámfilmeket, on-line videókat tekintenek meg, így az „idejüket” felajánlva segíthetik anyagi támogatáshoz a szervezeteket, alapítványokat.

Ez tökéletes alternatíva lehet mindazoknak, akiknek az anyagi lehetőségeik korlátozottak, de a segítő szándék bennük van. Az adományok az applikáción keresztül nyomon követhetőek és teljesen biztonságosak.

Egyre több nagyvállalat csatlakozik a kezdeményezéshez, így tett a SYNLAB Hungary Kft. is. Tulajdonképpen átadták a döntés jogát munkatársaiknak, partnereiknek és az alkalmazás felhasználóinak, hogy mely társadalmi célú kezdeményezéseket tartják érdemesnek a támogatásra.

A SYNLAB aktuális reklámposztja is elérhető a felületen, amelynek megtekintésének arányát összegzi a Sharity. Majd az időarányokat figyelembe véve, a vállalat által felajánlott támogatási összeget a néző által kiválasztott non-profit szervezetnek továbbítja. A felület sok lehetőséget rejt az adományozóknak, és a segítséget váró szervezeteknek, alapítványoknak egyaránt.

Kattints, hogy végre értelme legyen a képernyő előtt töltött időnek: https://www.sharity.hu/

Fotókredit: 123RF