Rózsák a korzón

2023. 24. 08., 9:32pm
Zoób Kati jubileumi bemutatója Balatonfüreden

 

Idén tizedik alkalommal lépett ki modell a balatonfüredi korzóra és sétált végig a 400 méteres kifutón Zoób Kati kreációiban. Az évek során a város kiemelt nyári programjai közé épült be a Katti Zoob rendezvény. 

A nagyszabású bemutató, amely 100 modellből állt, egy álomszerű utazásra invitálta a nézőket. Egyszerre reprezentálja a Zoób Katti divatház kreatív aktualitásait és a nagymúltú fürdőváros társadalmi szerepét és annak történelmi építészeti értékeit.

Ami körbejár, az jön

Zoób Kati kifinomult művészi érzéke könnyedén kombinálja az alkotás különböző elemeit. Ezért is kevese azoknak a tervezőknek, akik képesek a legegyszerűbb szabásvonalba is beépíteni egy olyan üzenetet, színt vagy váratlan csavart, ami kiemeli a nőt a tömegből, tisztelve igényeit és természetességét. 

“Ami körbejár, az jön.” - szól a mondás.

És ez tagadhatatlanul igaz a divat világára is. A jubileumi kollekció a 70-80-as évek életigenlő, eklektikus stílusát hívta életre. A stílusjegyek, melyek oly meghatározóak voltak a tervező számára is, újra reneszánszukat élik.  

Hordozó elemei tökéletesen illenek a 2020-as évekhez és az új generációhoz, ami egyszerre vágyik funkcionális darabokra, izgalmas megoldásokra és személyisége kiemelésére.

A 20. század közepének nagy korszakát közvetíti tehát a nosztalgikus kollekció, a „Rózsák a korzón”.

Élénk színekről, játékosságról, gyönyörű anyagokról és textúrákról szól, miközben a kényelmes, időtlen darabokra összpontosít. A divatház visszahozta a frappáns matrózgallérokat, szellős ruhákat, tökéletesen megmunkált blézereket, kosztümöket.

Emellett, sokak örömére, a kalapokat, amelyekre minden nőnek szüksége van!

Kredit: Bézsenyi Zsolt