Robbanás a TikTok-on

2022. 18. 09., 9:06pm
Az új ötlet elképesztő ütemben vonzza a követőket

 

by Szendi Horváth Éva

Horgas Ádám Digital Producer oldala alig indult el a TikTokon, ám szűk két hónap alatt máris több mint 20.000 követőt és több mint 150.000 kedvelést vonzott.

A számos nagysikerű színházi produkció rendezője és művészeti vezetője olyan modellt talált ki, ami a közösségi oldalakra épülő kereskedelmi stratégiával próbál támogatást szerezni mozgóképes tartalmak, elsősorban sorozatok gyártásához. A nézők a cég működését egy fikciós sorozaton keresztül ismerhetik meg. A sorozat főszereplője a Franciska nevű karakter, aki bepillantást enged rejtélyekkel teli életébe, sőt: az érdeklődő bele is szólhat az események alakulásába.

Franciska

Az oldalon már nyolc rész elérhető, valamint egy csomó izgalmas kihívás, amin nem csak részt vehet a néző, de még pénzt is nyerhet. Ez az új ötlet elképesztő ütemben vonzza a követőket, Franciskának máris jelentős rajongói bázisa van. A titkokkal teli történet számos új szereplő érkezését ígéri, úgy tűnik, izgalmakban és humorban nem lesz hiány.

Az oldal mögött álló Horgas Ádám nem először kavarja fel az online világát. Az 1990-es években ő honosította meg a színházi trailer fogalmát. 2010-ben elkészítette az első magyar websorozatot Mab címmel, 2011-ben pedig Andy Vajna fővédnökségével létrehozta az első Európai Websorozat Fesztivált. A Digital Producer mellett jelenleg egy új típusú stream tévéhez vár befektetőket, amit a Telekom támogatásával fejlesztett ki.