Rendhagyó FASHION STREET

2020. 26. 08., 7:05pm
A hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Week történetében először Trunk show keretein belül mutatják be a kollekcióikat a Deák Palotában egy szűkebb hazai közönség előtt

A Budapest Central European Fashion Week és Hungarian Fashion and Design Agency szervezésében szeptember 10-én 12:00 órától szeptember 20-án 20:00 óráig.

A Hungarian Fashion and Design Agency szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett, rendhagyó módon valósítja meg a BCEFW AW2021-et, a februárban elmaradt őszi-téli kollekciókat bemutató divathetet.

A hazai tervezők a Budapest Central European Fashion Week történetében először Trunk show keretein belül mutatják be a kollekcióikat a Deák Palotában egy szűkebb hazai közönség előtt 2020. szeptember 10-13. között.

A Trunk show eseményt a fiatal divattervezők bemutatkozásának helyt adó Young Talents Show nyitja, majd tizenhárom magyar márka prezentálja aktuális AW2021-es kollekcióját:

Zsigmond Dóra - férfi ruházat, NUBU, Artista, CAKO, Maison Marquise, TOMCSANYI, Vetlényi Alma, Romani, Sármán Nóra, VIKTORIA VARGA Budapest, Celeni, Elysian, Katti Zoób

#BCEFWAW2021 alatt 2020. szeptember 10-20. között egy POP-UP store, azaz egy ideiglenes üzlet nyitja meg kapuit szélesebb közönség előtt a Fashion Street-en. Így a BCEFW AW2021 Trunk show-n bemutatott és kiállított termékek azonnal megvásárolhatóak lesznek az érdeklődők számára.

A korábbi évekhez hasonlóan a Budapest Central European Fashion Week idén is városzerte változatos side eventekkel várja az érdeklődőket.

Az esemény részletes programja a BCEFW honlapján érhető el: https://bcefw.com/schedule

A rendezvényt az aktuális hivatalos információk szerint valósítja meg az Ügynökség, a szervezők a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják.

https://www.facebook.com/events/2548240425496805