Receptek a kesztyűtartóból

2019. 30. 11., 5:00pm
Gasztro úti kalauz pár kattintásra. Elkészült a „Receptek a kesztyűtartóból” című kiadvány, ami gasztro tippekkel segíti az autósokat, hogy az utazás előtti időszak nyugodtabban teljen számukra.

Gasztro úti kalauz pár kattintásra. Elkészült a „Receptek a kesztyűtartóból” című kiadvány, ami gasztro tippekkel segíti az autósokat, hogy az utazás előtti időszak nyugodtabban teljen számukra.

További cél: hasznos, érdekes információkkal közös utazásra és felfedezésre ösztönözni az utazni indulókat. Az e-könyv mellé videó-sorozat is készült Mádai Vivien idegenvezetésével

.A „Receptek a kesztyűtartóból” című kiadvány olyan úti recepteket tartalmaz, amelyeket a kirándulás előtt gyorsan el lehet készíteni. Vagyis „utazás-kompatibilisek” és jól porciózhatóak, könnyen tárolhatóak, sőt, még egészségesek is.

Mindemellett olyan hasznos tippeket és segédleteket tartalmaz az e-könyv, mint például az utazás előtti ellenőrző lista, vagy a helyszínajánlók.

Az utazások előtti napokat a legtöbb esetben meg kell tervezni, sőt még azt is ki kell találni, hogy milyen harapnivalót vigyünk magunkkal! Pedig a kirándulások lényege és öröme sokkal inkább az élményszerzésben és a felfedezésében, nem pedig a rákészülésben rejlik. Ez a gondolat sarkallt bennünket a könyv elkészítésére. A receptek és az úti célok kiválasztásánál a gyermekes családok igényeire is tekintettel voltunk” – mondta Bartal Tamás, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

Bartal Tamás és Mádai Vivien

Az új receptkönyvhöz „Öt percre a sztrádától” címmel háromrészes videó-sorozat is készült Mádai Vivien vezetésével.

A kisfilmeken a népszerű műsorvezető olyan kevésbé ismert helyszíneket mutat be, amelyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak mindössze pár perc kitérővel az M7-es, M5-ös és M3-as autópályáinktól.

Ilyen például a mesebeli palotára emlékeztető Bory-vár, Magyarország egyik legjelentősebb történelmi parkja, a Gorsium-Herculia, a természet kedvelői számára a Soroksári Botanikus Kert, vagy a gyerekek kedvence, a hajdúnánási Kendereskert.

A receptkönyv innen tölthető le.

A videósorozat részei pedig a NÚSZ YouTube-csatornájáról érhetőek el.

Csak ízelítőül néhány ajánlat:

Csirkés, baconos szendvics

Banános - zabos kókuszgolyó

Zabpelyhes - mogyorós csokis keksz aszalt meggyel