Rebecca - Made in Italy

2019. 18. 03., 3:30pm
A stílusról, a divatról és a független női szépségről szól. Az olasz dizájn és a legmagasabb minőségű anyagok ötvözésével, az eredmény egy elbűvölő ékszermárkában ölt testet.

A stílusról, a divatról és a független női szépségről szól. Az olasz dizájn és a legmagasabb minőségű anyagok ötvözésével, az eredmény egy elbűvölő ékszermárkában ölt testet.

Magas színvonalú, de megfizethető divatéletérzést kínál a hölgyeknek. A Fashionwatch büszkén mutatja be legújabb márkáját a nagyközönségnek.

A Rebecca egy magas színvonalú ékszer márka, amelyet Toscana szívében, a Firenzei székhelyű Industrie Testi S.p.a. gyárt és forgalmaz. 2000-ben alapította Alessandro Testi, aki szerényebb anyagokat (például bronz és acél) ötvözött magas színvonalú kivitelezési technikákkal. Ez a kombináció - és az eredeti ötletek - azonnal népszerűvé, és nemzetközi szinten is ismertté tette a márkát.

Made in Italy - divat, kreativitás, stílusérzék, szakértelem, ékszerművészet.

Szenvedélyes személyisége és a nagyon magas formatervezési tartalom emeli a Rebecca ékszereket stílusikonná, a kiegészítők divatjának tökéletes képviselőjévé. Alessandro Testi az első kollekciója óta képes kifejezni és megtervezni a valódi szépséget, ötvözve az új technológiákat az ősi aranyművesek művészeteivel. Az ékszereknek igazán különleges varázsuk van, amely érezhető szerte a világon.

Rebecca világszerte - Rómától Dubaiig

A nemzetközi reklámkampányok, a magas színvonalú fotók és a profi modellek közreműködésével, a márka jelenléte a médiában is figyelemre méltó. Az olasz és a nemzetközi női divatmagazinok állandó szereplője. Az ékszermárka világszerte közel 2500 ékszer- illetve sajátmárkás üzletben van jelen, köztük Rómában, Firenzében, Dubaiban, Miamiban, valamint több mint 30 országban.

Divatos és egyedi kollekciók

A Rebecca ékszerek sajátossága, hogy nemcsak művészi színvonalon megkomponáltak, de mindig az aktuális divathoz illeszkednek, és személyre szabottak. Több kollekciót is jegyez a márka, köztük az egyik legnépszerűbb a My World, vagyis Én Világom fantázianévre hallgató kollekció, amely nevében hordozza különleges tulajdonságát. A betű charmok és medálok miatt egyedivé és személyre szólóvá tehető bármilyen nyaklánc vagy karkötő.

My Word - Amikor egy karkötő elmondja a történeted

Fejezd ki magad, viseld a missziódat, vállald a gondolataid bátran egy ékszerrel, amely ráadásul stílusos, divatos és minőségi! Elhiszed, hogy egy karkötő képes elmondani a történeted a külvilágnak? Azzal, hogy egy személyre szóló charmot, ikont, emblémát, szimbólumot, betűkombinációt viselsz rajta, sokatmondóan kommunikálsz.

Ez egy olyan egyedülálló ékszer, amit te magad hívsz életre azáltal, hogy kiválasztod hozzá azokat a charmokat, amelyek leginkább kifejezik a szenvedélyedet, a szeretetedet, a személyiségedet, az ambícióid. Persze, nemcsak számodra tökéletes önkifejezési mód, de szeretteidnek is elmondhatsz egy személyes és feledhetetlen üzenetet általuk. A „My World” kollekcióban Rebecca az érzelmeket teszi főszereplővé.

A tekintetet vonzó bronz bevonat csodásan csillog a rozsdamentes acélékszeren, amelyet különleges és minőségi kiegészítők díszítenek. Köztük vannak Swarovski kristályok és Swarovski gyöngyök, hidrotermikus kövek és 100%-ban természetes és valódi bőr is.

A fotókon is tökéletesen és ízlésesen fejezheted ki gondolataidat a My word ékszerekkel. Légy bátor és egyedi, fejezd ki magad Rebecca ékszerekkel!

Weboldal/webshop: www.fashionwatch.hu  

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=25AMGZd8oA4