Ragyogj pinkben!

2023. 09. 09., 10:22pm
Itt az új, stílusosan rózsaszín telefon

 

  • Az otthon is könnyen javítható, új Nokia most új, élénk dizájnnal, ragyogó pink színben debütál.
  • Magyarországon ma egy összetört telefonképernyő javítása akár 100 000 forintba is kerülhet.
  • Az egyetlen töltéssel akár 3 napig üzemelő akkumulátor2 négy év használat után is alig veszít a kapacitásából.

A lenyűgözően lila Nokia G42 5G sikere után a Nokia telefonokat gyártó HMD Global most bemutatja a készülék élénk pink verzióját.

A világot rózsaszínre festő Barbie film nyomában érkező pink telefon otthon is bármikor könnyedén javítható. Akkumulátora egyetlen töltéssel is akár napokig kitart, ráadásul 5G1 mobilhálózattal, valamint AI technológiával ellátott tripla kamerával érkezik, hogy bármikor megoszthasd a legszebb pillanatokat.

Lars Silberbauer, a HMD Global marketingigazgatója elmondta: "Az új, pink Nokia G42 5G minden szempontból kiemelkedő: fantasztikus a teljesítménye, és fantasztikusan néz ki. Talán hagynunk kéne, hogy az otthon szerelhető készülékeink szürkék és unalmasak legyenek? Ez az okostelefon egy ragyogó, élénk dizájnt kapott, amibe az emberek reményeink szerint bele fognak szeretni." 

Felejtsd el a betört képernyő okozta bosszúságokat és a drága szervízköltségeket, az új, ragyogóan pink Nokia G42 5G-t ugyanis bármikor könnyedén megjavíthatod. Az iFixit „javítsd magad” javítókészletének és praktikus, lépésről-lépésre követhető útmutatóinak segítségével otthon is könnyedén kicserélheted a telefon betört képernyőjét, hibás töltőportját, elromlott akkumulátorát vagy a megsérült hátlapját.

Akkumulátor órákig? Évekig!

Ki akarna olyan telefonnal bajlódni, aminél pár óra használat után már a lemerülés miatt kell aggódni? A Nokia G42 5G akkumulátora kiemelkedő kapacitással érkezik: egyetlen töltéssel is akár 3 napig bírja, ráadásul 20 W-os USB-C gyorstöltéssel is rendelkezik, és 800 teljes töltés után is megőrzi eredeti kapacitásának 80%-át – ez körülbelül négy évnyi töltést jelent3

Strapabíró és biztonságos

Az éles, de strapabíró képernyőt Gorilla 3 üveg és IP52-es besorolás védi az esések, a vízpermet és a por ellen. Ez a telefon többi részére is igaz: szigorú teszteknek alávetve, vizsgálták a mindennapi ütésekkel szembeni tartósságát. Ráadásul Android™ 13 operációs rendszerrel érkezik, amely három évig tartó havi biztonsági frissítésekkel, és 2 éven át érkező rendszerfrissítésekkel hosszabbítja meg a készülék élettartamát.

AI-val támogatott kamera

Az 50 megapixeles kamera a legfejlettebb képalkotó AI-val dolgozik, hogy még a legnehezebb körülmények között is tiszta és éles felvételeket készíthess. A portré mód azt helyezi reflektorfénybe, amire éppen fókuszálni szeretnél, míg az éjszakai mód a sötétedés utáni felvételekben segít, amelyek mind remekül festenek majd a 6,56 hüvelykes HD+ kijelzőn. Az OZO 3D hangrögzítéssel pedig pont ugyanolyan jól szólnak majd a videói, mint ahogyan mutatnak.

Elképesztő sebesség

Csevegj, posztolj, böngéssz, vásárolj, dolgozz és játssz – akármit is jelentsen számodra az online lét, a Qualcomm® Snapdragon™ 480+ által támogatott 5G-s kapcsolattal bármikor szélsebesen juthatsz el oda, ahová szeretnél. A hatalmas memóriának, a rengeteg tárhelynek és az intelligens háttéroptimalizálásnak köszönhetően ráadásul gond nélkül ugorhatsz egyik alkalmazásról a másikra.

Az átlátszó tok segítségével ráadásul most még nagyobb biztonságban tudhatod a Nokia G42-det: a 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, teljesen újrahasznosítható csomagolású, ultravékony, szinte súlytalan tok megvédi, de nem rejti el a telefonod elegáns kialakítását.

 

1Az 5G lefedettség korlátozott, és előfordulhat, hogy az Ön hálózati szolgáltatója nem támogatja. A tényleges sebesség a hálózattól és egyéb tényezőktől függ. Az 5G lefedettség korlátozott, és előfordulhat, hogy egyes hálózati szolgáltatók nem támogatják. A tényleges sebesség a hálózattól és egyéb tényezőktől függ.
2 A HMD Global által végzett, valós használatra alapuló tesztek alapján.
3 A HMD Global által tesztelt akkumulátor 800 teljes töltési ciklus után is megőrzi eredeti kapacitásának legalább 80%-át.