Rá fogsz csúszni!

2021. 23. 11., 7:05pm
Decemberben nyílik a Budapest Park Korcsolyapálya, amire eddig nem volt példa.

Az őszi rövid bezárás urán most további élményekkel várja a Budapest Park a rajongókat.

Ezt ajánlják:

Tízéves történetünkben először téli üzemmel készülünk, hogy rengeteg csodálatos emléket gyűjthessünk együtt ebben az időszakban is! Meseországunk kapuja december 3-án nyílik meg, a középpontban pedig egy hatalmas jégpálya vár majd titeket!

Teljesen új, (befagyott) vizekre evezünk téli működésünkkel. Az elmúlt tíz év felejthetetlen estéit idézhetjük fel decemberben, a Parkban, ahol vadiúj, varázslatos élményeket szerezhetünk.

Budapest Park Jégvilágban az eddig nagy tánctérként ismert terület most a korcsolya és a téli hangulat szerelmeseinek kedvez egy több mint 1200 négyzetméteres jégpályával, a hét minden napján. Hétköznap délutáni idősávban, hétvégén pedig egész nap.

A kisgyermekeknek külön pályaszakasszal készülünk, hogy mindenki zavartalanul, biztonságosan csúszkálhasson. 

A korcsolyázás egy etapja - a jégpálya rendszeres takarítása miatt - 90 percig tart. Ezért érdemes időben érkezni, hogy kényelmesen rákészülhessünk a csúszásra, akár a réteges felöltözéssel és bemelegítéssel, akár korcsolya kölcsönzéssel.

Ráadásul előtte és utána is mindenki találhat magának elfoglaltságot a Park téli mesebirodalmában, hiszen a hűvös időszakhoz illően új étel- és italkínálattal készülünk! A jeges vodkaszódákat a rumos tea, a grog és a forralt bor váltja fel, 18 éven felülieknek. Ha esetleg nem koriznál, csak karácsonyi hangulatba kerülnél egy forró itallal és nosztalgiáznál a haverokkal az elmúlt nyár emlékeiről, természetesen erre is lesz lehetőséged - a Park Jégvilág kapuja ugyanis bárki előtt nyitva áll. 

A területre belépni természetesen ingyenesen lehet, jegyet csak a koripálya használatához kell váltani, amit elővételben vagy a helyszínen is megtehettek.
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy továbbra is készpénzmentesek vagyunk!
A Budapest Park Jégvilág tehát december 3-án nyitja meg kapuit a közönség számára, és egy különleges hangulatú téli világba kalauzol majd mindenkit, a Parktól megszokott módon, szabadtéren, a csillagos ég alatt.

A jegyértékesítés elindult!

Budapest Park Jégvilág nyitónap eseménye:

https://www.facebook.com/events/4474602719261100

A jelenlegi kormányrendelet értelmében a Budapest Park Jégvilág védettségi igazolvány nélkül látogatható.